Dagshoroskop 17.mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Vær forsiktig med å trekke raske konklusjoner. Overdrivelser vil forekomme. Mellom kl.12 og kl.15 er bra tidspunkt for konkurranser. Et samarbeid med en Jomfru kan være nyttig.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Det er gunstig å uttrykke engasjement og vise hva du har, men ikke forvent noen snarlig uttelling. Møter og avtaler kan bli forsinket. Oppgaver virker kjedelig, men et grundig forarbeid er svært viktig.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Du er distré og bør forsøke unngå å bli feilinformert. Det kan dukke opp en kansellering eller endring av plan, men tempoet vil plukke seg opp mot slutten av dagen. Overlat ingenting til tilfeldighetene.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Folk rundt deg er tydelig stresset, og dine morsegenskaper og omtanke kan gjøre at du blir satt høyt pris på. Dersom du planlegger prosjekt eller reise, er riktig utstyr det første du bør tenke på.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Dagen byr på en hindring. Konsentrer deg om oppgaven og vær forsiktig i hvordan du omtaler andre. Vær profesjonell og fattet. Løft blikket fremover. Prøv å være et godt eksempel for andre.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Ikke vend deg bort ved første tegn på utfordring. Din oppgave kan være som megler, og din innsats kan føre til gode resultater. Du har god forståelse og forstand, men vær forsiktig med hva du sier.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Du har alt klappet og klart, men et sendebud eller medspiller kan ha vanskelig for å nå gjennom linjene. Du bør fortsette med det du holder på med i påvente av en ny offensiv.

Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Det er en god dag for å ta opp alvorlige tema, men vær rettferdig og tenk at fremtiden skal være positiv. Sett hengelås på dine personlige eiendeler. Vent med kjøp av bil eller mobiltelefon.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


I dag må du være forsiktig med hva du sier. Dersom du er løssnakket kan det få store konsekvenser. Følg med og lytt i stedet. En spøk kan løfte stemningen, men fokuser først på å levere varene.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Det er mye aktivitet rundt deg. Du kan bli spurt om råd eller å avgi rapport, eller å stille til intervju. Dersom det er noe som skal stå på trykk kan det være verdt å lese gjennom teksten nøye.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Rydd opp i gammelt skrot. Om det er noe du bør avslutte eller du ønsker å komme ut av, gjør det nå. Et sendebud eller en megler kan fremme dine interesser.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Ta gjerne tak i problemer, men vær flink med personlige grenser. Du bør være tydelig på hvor du har deg selv, og kanskje fokusere på en ting av gangen. Gjør stas på en venn eller venninne.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning