Dagshoroskop 17. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Du er en leder og en pioner, men initier ingen nye prosjekter i dag. Folk er på flyttefot, og beslutninger er i forandring. Tjuvstart lønner seg ikke. Det er bedre å utøve impulskontroll, og vente og se.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Forsvunnede gjenstander kan ha kilt seg mellom to gjenstander, bak noe, eller ved en dørterskel eller et vindu. Let lavt og i retning sør. Ta ikke noen avtale for å være i boks før du ser det svart på hvitt.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Et væromslag er i luften, og du kan kjenne det på kroppen. Men prøv ikke å avdekke hva du vet, for det kan forårsake skade og forhindre at det kommer til blomst. Vær vis og hold på din kunnskap.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Du er spesielt intuitiv i dag. Din indre uro er antagelig unødvendig, men trekker deg til en spesiell oppgave innen omsorg eller oppsyn. Vær kreativ. Du har et ønske om å formidle verdier og visjoner.


                         Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Som kunstner og artist kan du gjøre det bra, men som leder, politiker eller konkurransemann bør du ikke stikke hodet for langt frem nå. Bedre å være ydmyk. Tro ikke alt du hører. Lov ikke mer enn du kan holde.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Du sitter trolig med de sterkeste kortene i dag, men vær ikke for rask til å dømme andre. Folk vil trenge deg til å holde orden og styringen, men pass på at rett resept blir gitt til rett person.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Legg all forfengelighet til side dersom du skal holde deg i rute i dag. Fem minutter ekstra foran speilet for å få håret til å legge seg rett vei, kan være nok til at du går glipp av dine avtaler. Vis at du kan prioritere det vesentlige.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du skal være forsiktig med å forutsi begivenhetenes gang. Når det er sagt, den beste strategi er ikke å ta noe for gitt, men fortsatt observere medarbeideres handlinger etter at avtale er gjort. De kan trenge din hjelp og assistanse.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Mulighetene er tilstede for å treffe spikeren på hodet. Du kan ta sjefen på kornet. Du er aldri redd for å si hva du har på hjertet, men noen ganger havner du på ganske dypt vann. For å være hjelpsom, vær diskré.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Du er ikke den som hopper til raske konklusjoner. Som et siste forsvar har du mulighet til å avdekke feil og mangler. Dette kan gi gode resultater. Ingen grunn til å gjøre noe i blinde.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Det er en god dag for å fjerne problemer, men det er en dum ide å introdusere nye problemer før de gamle er borte. Vent på at ting skal ordne seg. Vær forsiktig med å spille på flere hester samtidig.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Vær tydelig i forhold til hvor du står og hva du vil. Dersom magefølelsen sier nei, kom heller tilbake til saken ved en senere anledning. Ikke la andre stjele din tid og energi. Si nei til aggressive selgere.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning