Dagshoroskop 16.mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Natt til søndag er i elskovens tegn, men vær forsiktig med å forstyrre naboene. Dagen er lykkebringende, om du flytter hus eller bare lufter dine fremtidsplaner. Gjør avtaler.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


En spesielt gunstig tid for deg som er musiker eller kunstner. Det er en fin anledning til å vise frem dine talenter. Dine ideer vil bli tatt godt imot, og kvelden er gunstig for mat eller kino.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Arbeid eller hindringer kan stå i veien for dine ønsker. Ta oppgavene på alvor og vær villig til å legge om planene. En alvorlig samtale vil løse opp i misforståelsene. Legg et godt grunnlag for fremtiden.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


En lykkedag for Krepsen. Månen er i ditt stjernetegn og det er opplagt at du har bakt den beste kaken. Prosjektene dine får et løft enten du holder familieselskap eller er ute og reiser. Legg planer for fremtiden.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Se deg omkring og vær positiv til det som kommer i din retning i dag. Vær raus og gjestfri. Kreative aktiviteter vil blomstre, og det er en gunstig dag for å fri til kjæresten.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


En opplevelse av forpliktelse kan komme i veien for at du slipper deg løs. Det er ikke sikkert at du får den oppmerksomheten du synes du fortjener nå, men du gjør rett ved å prioritere langsiktige mål.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Diskusjoner er alvorlige, og du omgås eldre mennesker. En del arbeid eller forhold må avklares, men dine håp eller ønsker kan gå i oppfyllelse. Kvelden kan by på omveier.

Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du bør forsøke å bygge på din etablerte suksess, men det er kontraster mellom høydepunktene og bunnpunktene. Ikke presse på for hardt. Da vil forsinkelser kun være av forbigående art.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Dersom du oppdager at noe er forsvunnet, kanskje du bør lete på badet eller kjøkkenet. Gå i retning nord eller i nærheten av vann. Unngå å kritisere, men prøv og hjelpe.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Det vil enten komme gode nyheter, eller et problem som har en gave med seg. Du er i stand til å gjøre positive inngrep eller forandringer, hvilket gjør at du er til nytte for både deg selv og andre.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Det vil være positive utviklinger i dine relasjoner til andre, så sant aldersforskjell eller praktiske avstander ikke kommer i veien. Kvelden preges av tull og tøys som du ikke trenger å ta på alvor. Skru av mobilen eller gå på kino.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


En fantastisk dag for å utvikle dine planer. Ideelt for å gå en tur langs sjøen eller sammen med kjæresten. Kortsiktige prøvelser vil bli erstattet av langsiktig glede.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning