Ukeshoroskop uke 11

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Det er mulig dine omgivelser minner deg om et minefelt eller potensielt kriseområde, men dersom du kan styre ditt indre opprør kan du likevel få utrettet noe positivt. Dine talenter vil komme til sin rett. Vær løsningsorientert og rett oppmerksomheten mot nødvendige vedlikeholdsoppgaver. En venn eller beundrer kan ta initiativ i løpet av uken. Natt til søndag er bra for kjærlighet.

Les også værens månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Dette bør bli en meget interessant uke for deg. Månen vil krysse gjennom ditt soltegn fra mandag til onsdag, og vil styrke din konkurransedyktighet og gjøre deg til et naturlig midtpunkt. Venus i slutten av Vannmannens tegn, kan trekke deg til høyere steder. Venus er også i ferd med å skifte tegn: Du er i bevegelse, enkelte løsninger er provisoriske og forandringer vil være til det gode. Sitt ikke inne. Bruk slutten av uken til å sosialisere. Kjærlighet og beundring kan komme fra ungdommelig hold.

Les også tyrens månedshoroskop og årshoroskop!

Tvillingene


Du er allsidig, tilpasningsdyktig, sosial og rastløs. Uken begynner med at du kjenner deg nysgjerrig og ivrig etter å prøve ting i nye kombinasjoner, men tålmodighet kan svare seg. Et eksperiment vil tjene sin hensikt, men større prosjekter bør utsettes eller vil snarlig skifte retning. Førstkommende torsdag og fredag er gylden, og du gjør godt i å vise ansikt og lufte dine drømmer. Til helgen skal du tilegne deg ny lokalkunnskap, og du vil bli ført på omveier om du ikke leser nødvendige kart og bruksanvisning.

Les også tvillingenes månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Fra onsdag kveld og ut fredag kan by på fine anledninger til å komme ut og sosialisere med andre, men du bør være forsiktig med å avsløre fortrolige og konfidensielle opplysninger. Du har behov for å stole på dem du jobber med, også innen arbeidslivet. Folk kommer til deg fordi de søker en mor. Du representerer trygghet og trenger ikke vikle deg inn i de unødige detaljene. Uken for øvrig er heldig, og dersom du er på jakt etter en venn kan amors piler oppsøke deg på lørdag eller søndag.

Les også krepsens månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Mandag starter veldig bra, men mellom kl.12 og kl.18 har tiden lett for å forsvinne i rot og brudd på regel og rutine. Prøv å trekke det meste ut av tirsdagen. Spesielt kvelden gir deg mange strenger å spille på. Tilpasningsdyktighet er viktig på onsdag og torsdag, og du kan bli nødt til å ta noen raske beslutninger. Kjærlighet kan være i emning og det er ingen grunn til utsette planene. Helgen er uforutsigbar i det andre trenger plass til å markere sine behov. Du gjør lurt i å legge ditt eget ego i bakgrunnen.

Les også løvens månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Du har som regel orden på dine affærer og har kapasitet til å gjøre hensiktsmessige tilpasninger, men prøv å prioritere rett for å unngå å komme i tidsnød denne uken. Sørg for gode marginer slik at du er sikker på at du har noe å gå på. Du bør skille mellom arbeid og fritid. Andre vil sette din personlige dømmekraft og retningssans på prøve. De vil forsøke å friste deg for å vinne din stemme eller engasjement, men har ved denne anledningen lett for å love mer enn de kan holde. Kjærlighet kan by på en flørt eller en romanse, men det ser ikke ut som et varig forhold.

Les også jomfruens månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Det er mulig opposisjon eller motgang tidlig i uken, eller en endring av plan, men dette bør ikke by på problemer dersom du finner konstruktive måter å spille på lag med andre. Benytt deg av andre folks positive initiativ og gi oppmuntring i retninger som samsvarer med dine interesser. Du kan vente gode nyheter mot midten av uken, eller noen kommer på besøk eller skifter oppholdssted. Merk deg dine beilere på lørdag og søndag. Krepsen og Jomfruens tegn kan være blant de fremste.

Les også vektens månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Månen beveger seg gjennom ditt motsatte tegn, Tyren, fra mandag til onsdag. Dersom du kan holde fokuset på å bygge broer, kan uken bli bra for partnerskap og samarbeid. Det er ikke den rette tiden til å bli for egoistisk. Lykkefaktoren er ikke på din side. Let heller etter måter å berike dine kollegaers selvtillit på. Fra torsdag kan det være bra for kjærlighet, eller et arbeid som du vil trives spesielt godt i. Natt til lørdag kan du motta en invitasjon av de sjeldne.

Les også skorpionens månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Økonomi og politikk er temaet, og ditt fokus er effektivisering. Du kan oppdage nyttige investeringer for kontoret og gode praktiske innredninger. Du ønsker å unngå diskusjoner som blir for tunge eller hvor det er liten bevegelse. Dersom du har tid, ta en tur innom helsekosten eller på helsestudio. På onsdag vil du kjenne behovet for personlig armslag, men hold deg i tøylene på torsdag og fredag, og vær forsiktig med vittighetene. Dine humoriske og moderlig egenskaper kommer mer til sin rett på lørdag og søndag.

Les også skyttens månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Hastverk er lastverk på mandag. Det kan svare seg å være forsiktig og avventende. Tirsdag og onsdag er preget av optimisme, og det er ingen grunn til å ikke dra nytte av situasjonen - men vær varsom med å sette inn automatgiret. Det er viktig at du ikke tar ting for gitt. Det er viktig med oppfølging, og dersom du arbeider innen salg er det viktig å gi dine kunder en opplevelse av trygghet. Helgen er gunstig for kursvirksomhet, reiser, eller for å dra på besøk. Du er våken, tilpasningsdyktig og oppmerksom på dine omgivelser.

Les også steinbukkens månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Gode nyheter denne uken, men sørg også for å rydde opp der hvor prosjekter er i ferd med å komme i mål eller nå sin avslutning. Sjekk bibliotekkortet ditt. Bøker som har vært i din varetekt i lengre tid bør leveres tilbake. Forandringer i dine omgivelser vil peke i retning av det bedre. Kjærlighet kan være spennende og turbulent. Antagelig bør du være tilpasningsdyktig og gjøre det beste ut av situasjonen slik den er akkurat nå. Et forhold kan behøve lengre tid for å vise hvilken retning den vil ta.

Les også vannmannens månedshoroskop og årshoroskop!


FiskeneDette er en god uke for å bygge på det du allerede har og skape ny interesse for dine aktiviteter. Den første halvdelen av uken kan preges av at du er på let, men du vil antagelig bevege deg fremover under forståelse av en prøveordning. Venus entrer ditt tegn på onsdag kveld, og Merkur kommer etter natt til lørdag. Dette bør bringe gode nyheter eller gi deg luft under vingene. Fredag er dessuten gunstig for møter eller avtaler som involverer kjøp og salg. Dersom du skal ut på tur får du en interessant reise.

Les også fiskenes månedshoroskop og årshoroskop!

I samarbeid med Eksperthjelp.no


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning