Dagshoroskop 16. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Frem til kl.15 er det gode nyheter og gode beslutninger. Du er som om du sitter på et vinnerlodd, eller har løsningen på et problem. Senere på dagen er mer komplisert. En dårlig dag for å starte opp noe nytt.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Tanker om å investere? Bruk formiddagen. Du kan få til gode møter, og det er en god dag for å signere viktige dokumenter. Du er kreativ og viser innsikt. Om kvelden bør regnskapet sees over to ganger.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Du er konge for en dag. Dersom du er nødt til å se sjefen rett i øynene, må dette være anledningen. For kjøp og salg, sett budfrist kl.15. Når kvelden kommer, velg en defensiv strategi.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


En venn kan trenge hjelp med å komme i orden i kjærligheten. Du kan lytte eller gi støtte, og din venn kan kjenne på sine behov, men du skal være forsiktig med å bli involvert eller hive bensin på bålet.


                         Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Timene frem til kl.15 er gunstig for møter, kunngjøringer og viktige avtaler. Om du vil gjøre stas på noen, vit at stjernene er med deg. Om kvelden må du lete etter defekter eller skjulte detaljer.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Gode nyheter kommer din retning, og et ønske kan gå i oppfyllelse. Ikke la deg henge opp i detaljer nå, men vis deg selv fra din beste side. Månen er i ditt stjernetegn gir deg økt vinnerlykke.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Ballen er ikke i ditt hjørne, men det er en god dag for å signere avtaler og planlegge reiser. Det kan være noe tungt arbeid å utføre senere på kvelden, og du må tåle å bli møkkete på hendene.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du er i stand til å levere arbeid av høy kvalitet. Du demonstrerer presisjon og nøyaktighet. Det er en god dag for å avlegge rapport eller eksamen. Naturkreftene svinger din vei dersom du gjør så godt du kan.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


En oppdagelse gir deg et viktig ledetråd i dine prosjekter. Før kl.15 er heldig for kjærlighet, reiser og kontrakter. Kvelden er mer komplisert. Du er kjent for dine gullkorn, og også for dine sleivspark.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Du har hodet på rett sted i dag. Arbeid kan ha vært krevende i det siste, men du nærmer deg en topp, eller en viktig beslutning. Din nøkterne og ansvarsbevisste holdning bør gi deg stor suksess.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Vær forsiktig med å gjøre forandringer på datamaskinen. Ta sikkerhetskopi av det som er viktig for deg. Uerfarne fingre har lett for å slippe til. Senere øker spenningen, på nettet og i forsamlinger.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


La ikke dine prosjekter stanse på drømmestadiet. Finn ut hva som skal til for å bringe dem til virkelighet. Ikke la andre komme i veien for å gjøre det som er nødvendig. Ta en beslutning og kast deg ut i det.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning