Dagshoroskop 15.mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Hastverk og dårlig tid kan gjøre at du har forlagt noe, trolig når du var ute i et nødvendig ærend. For å finne gjenstanden bør du lete lavt og i nærheten av vann. Vit hvor du har deg selv.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Arbeid kan stå i veien for glede, og du gjør lurt i å prioritere rett. Nye bekjentskaper kan by på enkelte problemer. Bedre å bruke tid på vedlikehold og styrke eksisterende vennskap.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Sett deg ned med Sudukoen eller et annet puslespill. Du briljerer i din innsikt og tallforståelse. Kanskje du oppnår en god handel. Du vil være fornøyd meg dagens praktiske løsninger.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Månen i ditt stjernetegn gjør deg til nøkkelperson og midtpunkt. Dette byr på mange fordeler, men pass på å ikke komme i konflikt med dagens bursdagsbarn. Pass på budsjettet.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Du er i godt humør og vil kose deg i familiære omgivelser. Men det kan hende du er noe sårbar. Usikkerhet fører til overdrivelser. Du er raus, men kan slite med å finne hvor du skal sette ned foten.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Du er i en nøkkelsituasjon akkurat nå og dine relasjoner står og vipper. Dersom du løser oppgaven rett, kan det bane vei til at drømmer går i oppfyllelse. Men du er nødt å skynde deg.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Du føler deg trukket i forskjellige retninger. Prøvelsene i dag består i å forholde seg til at andre tenderer å overdrive og flykte fra ansvar. Høyt volum kan likevel by på en festlig anledning.

Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


En partner eller kompanjong kan trenge et råd. Kanskje du bør gi en hjelpende hånd for å unngå forsinkelser. Uventede nyheter eller en viktig oppdagelse kan komme i løpet av dagen.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Dagen kan inneholde en feilaktig iakttakelse. Vær nøye med målene ved praktisk arbeid. Det kan komme en endring i behov eller antall middagsgjester. Vær tilpasningsdyktig og fleksibel.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Din kunnskap og erfaring er etterspurt, og du vil trives med litt ekstra oppmerksomhet. Kom deg ut og vær blant andre. Det er en god dag for å komme bak fiendens linjer.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Møt dagen med skjerpede sanser. Dersom du kan forutse et problem som kommer gjennom en venn eller venninne, har du mulighet til å unngå utsettelser.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Dette er en meget god dag for kjærligheten. Gjør noe med en venn eller kom deg ut blant mennesker. Det er heldig for reiser, for kunst og fotografering. Utvid dine horisonter.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning