Dagshoroskop 15. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Forretninger før kl.15 tar uventede retninger. Prosjekter preges av dårlige forberedelser, eller alt fungerer ikke som det skal. Bedre for kreative aktiviteter der det er lov å bryte regel og rutine.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Kunstneriske og kreative aktiviteter gjør det bra. Et forretningsmøte kan legges utendørs eller til din yndlingskafé. Kvelden er ikke gunstig for å starte nye prosjekter, men bedre for å avslutte, forebygge og beskjære.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Du lar deg underholde av dagens variasjoner. Husk bare på å legge fra deg telefonen om du skal ha gjort noe skikkelig arbeid. Unngå å gi næring til løse rykter. Vær positiv, profesjonell og serviceinnstilt.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Forlagte gjenstander kan befinne seg på et høyt sted. Søk langs en østlig vegg eller hjørne, nær ild og varme. Kvelden er også bra for detektivarbeid. For å spore opp ting som bør kastes eller som krever nødvendig tilsyn.


                         Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Vær forsiktig med å låne eller låne bort personlige eiendeler og redskaper i ettermiddag. Det er fort gjort å bruke utstyr på feilaktig måte, eller at det forsvinner og aldri blir levert tilbake igjen.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


En personlig opprydding eller renselsesprosess er på gang. Dersom du lykkes vil din innsats føre deg til et nytt nivå. På sikt utløser dette nye muligheter, en viktig beslutning eller vendepunkt.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


La deg ikke lure av reklamen. Det er ikke gull alt som glitrer. Du må vite hvem du kan stole på. Dine modererende egenskaper gir et mer nyansert syn av hva som er mulig.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Konfidensielle opplysninger i feil hender kan ha drastiske konsekvenser. Du sitter i en maktposisjon og bør handle med forsiktighet. Vær varsom med ild i tørt gress. Unngå at begivenheter havner ute av kontroll.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Det begynner som en dag med fantasiske muligheter, men et lite feiltrinn kan snu alt på hodet. Vær forsiktig med hva du sier. Vær observant og velg dine ord med omhu. Det er en god dag for å meditere.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Det kan være meget festlig når klovnene entrer manesjen, men gjør tydelig forskjell på lek og forretninger. Dersom magefølelsen sier det, bør du utsette viktige beslutninger. Ta en 'Time-out' dersom du trenger det.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Vær forsiktig med å gjøre forandringer på datamaskinen. Ta sikkerhetskopi av det som er viktig for deg. Uerfarne fingre har lett for å slippe til. Senere øker spenningen, på nettet og i forsamlinger.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Dette er god tid for lek med barn, eller for arbeid med mennesker med særskilte behov. Der er du alt annet enn en kald fisk. Prøv å ikke identifisere deg for mye med andre folks problemer.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning