Dagshoroskop 14. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Du er i fyr og flamme, har høy selvsikkerhet og lærer gjennom erfaring. Du ønsker å bevise et poeng, men har ingenting å tjene på å gjøre ting på den vanskelige måten. Unngå å provosere omgivelsene.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Noen ønsker å diskutere budsjett og regnskap. Det kan være et spørsmål om effektivisering. Det strider imot din natur å forandre på noe, men du er alltid villig til å spare. Penger spart er penger tjent.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Unngå å komme for sent til møter, og vær punktlig i alt du gjør. Folk har ingen tid til variasjon eller avsporinger. Du kan føle deg innestengt. Jobb med holdningene dine dersom du ønsker å imponere sjefen.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Dette er en fin dag for alt som du ønsker å stille ut eller vise bort, men folk virker noe tynget, så gå forsiktig frem. Ditt bidrag kan løfte stemningen, men vær fintfølende og velg den gylne middelvei.


                         Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Folk dytter og drar i hverandre. Du bør heve deg over situasjonen og spille 'fredens sendebud'. Du kan motta kritikk for din innblanding, men det gjør ikke noe så lenge du ikke tar for mye plass.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Du føler et sterkt behov for å sette foten ned, og dette kan gjøre fantastiske ting for selvfølelsen din. Men det er veldig dumt om alt stopper opp. Driv troppene videre, så alle kommer seg i mål til rett tid.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Du er gjenstand for beundring, men dette kan endre seg om ingenting blir gjort. Din tid er verdifull. En vanskelig beslutning og prioritering dukker opp rett etter lunsj. Kvelden er meget lykkebringende.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du oppdager et kuppforsøk. Noen forsøker å stjele showet og vil gjennomføre egne vedtak. Prøv å få oversikt over hva som skjer. Du føler for å dra i håndbremsen, men unngå å legge ditt eget hode på et fat. Finn støttespillere.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Folk faller om hverandre i en kamp om posisjon og oppmerksomhet. Dette er noe du liker. Alle søker råd og støtte hos deg, og dette er glimrende for din virksomhet. Dobbel omsetning i dag.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Prøv å unngå lite konstruktiv maktkamp. Se heller etter anledninger som byr på bedre forslag. Kanskje litt selvironi kan lette på stemningen. Du skulle hatt medalje, men tar til takke med applaus.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Dagen byr på utfordringer hvor det gjelder å ha tunga rett i munnen. Spesielt Løven og Skorpionen irriterer deg. Du føler trangen til å reagere. Ikke la deg vippe av pinnen. Velg et nøytralt gir. Vær taktfull og korrekt.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Du er følsom for været. Dårlig stemning kan sette deg ut av balanse. Det er bedre du ikke lar deg involvere, eller la andre stjele energi. Ting ordner seg. Når du fortsetter med ditt, vil du se at dette løfter stemningen. Kvelden er lykkebringende.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning