Dagshoroskop: 13. mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


En livlig start på dagen, med nyheter som kan være nyttig med tanke på senere prioriteringer. Stor trafikk kan komplisere tilværelsen noe. Dersom du skal på besøk, husk på en liten oppmerksomhet eller gave.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Det er en god ide å sjekke med banken og få oversikt over dine personlige konti. Kanskje du kan bedre vilkårene. Dersom du har kjæreste, gjør kvelden trivelig. Hvis du er singel - lev farlig!

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Månen er i ditt stjernetegn og det er gode indikasjoner for kjærlighet. Ingen grunn til å ikke prøve å få noe ut av dette. Bryt gjerne isen, men det er ikke alltid nødvendig å si for mye etter dette.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Det er en god dag for å dikte, skrive og være i det kreative hjørnet. Lytt til din indre stemme og kjenn på dine behov. Tenk deg om to ganger før du deler de med uvedkommende.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Du er idérik og sitter på informasjon som kan være til nytte for flere. Vær ærlig og direkte i kontakt med andre. Et aspekt mellom Venus og Pluto er heldig for kjærlighet. Du får lyst til å reise deg og slå på stortromma.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Du kan være frustrert over noe som har unnsluppet. Når det gjelder tapte gjenstander, let høyt, på en hylle eller i retning vest. Dersom du gikk glipp en kontrakt eller kjæreste, vil det snart komme nye muligheter.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Dersom du er ny og fersk på stedet må du bruke tid til å orientere deg i dine nye omgivelser. Men du er i ditt rette element og har spennende muligheter. Kjærligheten kan ta en interessant vending.

Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du kan kunsten å forføre. Pass på å lekke ut tilstrekkelig informasjon, men ikke for mye. Så snart du har vekket andres nysgjerrighet, så er du i gang. Pass på å skape de riktige misforståelsene.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Noe trenger tilsyn og vedlikehold, men det kan være et spørsmål om pris og prioritering. Du bør tenke på det økonomiske, ellers blir du dratt med på mer enn du er villig til å stå inne for.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Ditt arbeid preges av økende autoritet og innflytelse. Du kan bli nødt til å gi en korreks i dag, eller foreta justeringer, men prøv å oppmuntre ethvert initiativ. Beundring kan komme fra ungt hold.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Love is in the air, men kan du fange det? Du bør gjøre et forsøk. Folk kan se rart på deg hvis du begynner å vise følelser, men du bør prøve å gjøre et inntrykk og sette noen i bevegelse. Initier noe!

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Det er tid for en romanse, men også sosiale tilstelninger. Månen står i et ungdommelig tegn. Det er mulig du skal stå for vertskapet, eller bør bestemme tid og sted. Dagen er morsom, variert og underholdende.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning