Dagshoroskop 13. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


En glimrende dag for å blåse liv i et kjærlighetsforhold eller dra på eventyr. Dørene åpner seg. Dra fordel av å være sammen med andre. Som vanlig er det du som leder an troppene.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Du trives med det praktiske arbeidet i hus og hage, og kan føle trangen til å legge en ny grunnstein eller grunnmur. Når du først får flyttet deg, vet du å sette spor som står til evig tid.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Dagen er full av spenning og forventning. Du har fått nye vinger å fly med, og nå skal de prøves. Prøv å beherske din iver. Dersom du har det for travelt er det større muligheter for å havne andre steder enn du forventer.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Du liker aktiviteten i dine nærmeste omgivelser, men folk snakker i store bokstaver og overdriver. Du vil foretrekke mer diskresjon. Vær forberedt på uventede nyheter. Gode planetstillinger utpå kvelden tar vare på dine interesser.


                         Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


En god dag for å ta skrittet videre opp på pallen. Selv om dette virker som den mest naturlige ting i verden, blir du likevel svimmel i høyden. Ta godt vare på konseptene og pass deg for trinnet når du kommer ned igjen.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


En av dine beste venner har gått fra vett og forstand. Du kommer til å bruke mesteparten av dagen på å få vedkommende ned på jorda igjen. La kjærligheten komme i forgrunnen. Da blir resultatet godt for alle.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Egoet ditt får næring i dag. Du vil like opptoget av beundrere rundt deg. En av dem vil ha deg med på fest og moro. Kanskje du bør si ja. Hold på hatten mellom kl.18-20. Skjer det noe uventet, så er det nå.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du føler deg utrolig sexy, men dersom andre unnlater å anerkjenne dette faktum kan din oppførsel fort oppfattes som irrasjonell og hevngjerrig. For å få balanse i regnskapet vil du ønske å sette noen på pinebenken. Ettermiddagen er best for å presse frem tilståelser.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Du er full av livslyst og optimisme. Det er en deilig dag for å dra på jakt. Dersom det ikke er noe å jakte på, har du likevel lyst til å friste lykken. Du er dyrekretsens Tigergutt. Del zen-opplevelsen din med andre.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


At det er søndag og det meste er stengt begrenser dine muligheter til å klatre i samfunnet. Men sosiale arrangementer kan by på muligheten til å utøve viktige roller. Det kan komme heldige nyheter, og du bør strekke i retning av utland og utdannelse.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Du kan oppfattes som distré og fraværende, eller ikke helt i takt med verdenen omkring deg. Ingen grunn til å gjøre noe fra eller til. Vær hyggelig og følg på med strømmen.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Du føler at noe skjer i ditt liv. For å få bekreftet dette oppsøker du andre og ber om bevis. Denne analyseprosessen kan virke litt forvirrende. Det beste er om du griper øyeblikket og rir bølgen.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning