Dagshoroskop: 12. mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Det kan haste med å komme frem til en avgjørelse. Andre kan trenge mer tid enn deg, og selv om du kan bidra med viktige argumenter, trenger ikke din iver skinne alt for godt gjennom. En god dag for investering.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Du vil kunne spore endringer i dine omgivelser da folk er i ferd med å komme i nye baner. Dette kan slå heldig ut for deg. Det er en god dag for personlige investeringer.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Et hemmelig kjærlighetsforhold eller en aktivitet som du dyrker bak kulissene? Det er bra for kreative aktiviteter, men se om ikke du bør være mer åpen om ting, eller ærlig vedrørende sider av deg selv.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Det kan dukke opp uventet besøk i hjemmet, eller et tilbud du ikke kan si nei til. Du kan måtte smi mens jernet er varmt, og bør ikke utsette det som er viktig for deg.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Kjenn etter om du befinner deg på rett sted i livet. Enkelte justeringer kan forbedre tilværelsen. En begivenhet i hjemmet kan være gjenstand for glede.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Gunst kommer i din retning, og Tyren og Krepsen kan ha med gaver. Kvelden preges av høy aktivitet. Ikke tenk på for mange ting på en gang. Vest kan sitte med en vinnende hånd.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Du kjenner deg sensuell og vil sette pris på beundring og berøring. Skap en atmosfære av velvære i dine omgivelser. Kvelden er bra for telefonmøter og intellektuelle gjøremål.

Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du kan føle deg sjalu dersom andre får for mye oppmerksomhet, men lur deg likevel med i selskapet. Ballen er ikke i ditt hjørne, men sprett opp når noen har en oppgave som må løses.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Du legger planer og trenger informasjon. Kart, bøker, Internett og leksikon. Du strør om deg med kunnskap. Kunnskap er bra, men husk å rydde opp etter deg før du forlater slagmarken.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Aktiviteter som er kreative eller spekulative fanger din interesse. For under uniformen og den trauste masken bor det også et barn. Du kan være heldig og gjøre et kupp.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Noen kan spørre deg om litt teknisk bistand. Det er ikke noe problem så sant oppgaven ikke er for stor eller tar for lang tid. En variasjon i hverdagen er med på å krydre tilværelsen, men prøv å unngå ren forstyrrelse.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Nyheter om en venn er årsak til bekymring. Din omtanke kan være noe som forandrer verden. Unngå å tape tid og energi på bare prat. En praktisk handling kan bety mer enn tusen ord.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning