Dagshoroskop 12. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Kvelden er bra for fest og moro, men det begynner med stress og oppstyr. Halvmånen trekker folk på tvers av hverandre. Til gjengjeld skaper det litt action, og det liker du.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Formiddagen er et minefelt; Kranglete og full av usannheter. Men før klokken slår 16 har lykken snudd. Møt kvelden uten forventninger. Bedre med behagelige overraskelser enn at alt går i dass. Du havner et annet sted enn du forventer.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Små tekniske problemer på morgenkvisten gjør det godt å komme ut og trekke frisk luft. Selv etter 12 er du fortsatt litt morgengretten. På ettermiddagen letter trykket og alt tar av. Du er fornøyd med å løpe i øst og vest, selv om dine målsetninger fortsatt er svært kortsiktige.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Månen er i ditt stjernetegn, og det er heldig for deg. Det er det samme for deg hva som skjer, så lenge du vinner. En Vær som lever i sin egen verden, er tilbøyelig til å irritere. Ta et fast grep om spakene, og du får det som du vil.


                         Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Din dømmekraft er satt på prøve i formiddag. Dårlig koordinering er årsak til mye hodebry. Unngå tvilsomme forretninger. Om ettermiddagen får du mer oppmerksomhet, og dette setter deg i godt humør. Om kvelden blir det Showtime!

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Du har en tendens til å intellektualisere og plukke ting fra hverandre i dag. Kanskje dette er noe som bør foregå inni deg. Et ønske om å diskutere med andre kan stjele energi dersom du ikke klarer å iverksette tiltak som skal bringe dere videre.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Dagen varierer fra time til time, og du vil svinge frem og tilbake mellom forskjellige alternativer. Unngå å la indre frustrasjon føre til en krangel. Dersom du unngår å snuble i dørterskelen, er det lite som skal til for å skape en anledning av himmelske høyder.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du ordner, styrer og steller, og vil blomstre i rollen som Dr. Watson. Ditt gode humør vil smitte over på andre, som for en stakket stund tror at dine karmiske og kroniske hangovers har sluppet taket. Lov dem gull og grønne skoger. Da har du noe å gå på i morgen også.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Du føler en sterk trang til å unngå arbeid i dag. I morgen kanskje, eller neste uke. I dag er best for planlegging, eller hvile ut og samle kreftene. Du vil heller forberede sommeren, eller komme deg ut en tur i det fri.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Du avslører feil og feilaktige opplysninger nå i formiddag. Dette styrker din posisjon til å forhandle på vilkårene og prute på prisen. Bestem deg for hva du vil. Kvelden er trivelig, men folk lover mer enn det de holder. Pass på så ikke premien glipper.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Formålet var å rydde og få unna, men samleren i deg kommer til overflaten og tar overhånd. Det er enkelte ting du ikke vil gi slipp på. Temperaturen stiger mot kokepunktet. Før det går så langt, benytt tidlig anledningen til å avlede energien i konstruktive retninger.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Folk rundt deg har det travelt med å komme av gårde. Du ønsker å vinne mer tid før du bestemmer deg. Dette gjør du ved å sette oppgaver i hjemmet først. Når det verste rotet er unna, har du lettere for å se hvor du har det selv.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning