Dagshoroskop: 11. mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Verden går litt for sakte for deg i dag. Det er viktig for deg å kjenne fremgang på kroppen. Det vil du gjøre dersom du forsøker å snike i køen. Men slapp av, det som er verdt å vente på tar tid.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Månen i ditt stjernetegn gjør deg til en av dagens nøkkelpersoner. Det er en god dag for å ta eierskap i noe, men dersom du er for grådig vil du også bli utsatt for kritikk.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


En herlig dag for politiske diskusjoner. Det meste vil selvfølgelig dreie seg omkring ting du allerede vet, og allerede har sagt, men du må fortsatt jobbe for å få balanse i budsjettet.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Du er i en produktiv og arbeidende modus, og flink med praktiske oppgaver og ordne opp for andre. Det bør bli tid til personlig vedlikehold også, kanskje fysisk velvære eller en ny sveis.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Det er ikke hva du sier, men måten du sier det på, som er viktig. Dersom du går og irriterer deg over andres feil, bør du ta et nøye blikk på deg selv for å undersøke at de ikke er dine egne.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Oppgaver som har med tall eller design kan passe deg bra i dag. Midt i det praktiske, sats også på kjærligheten. På helsekosten kan du plukke opp noe deilig som også er godt for kroppen.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Du er på leting og ikke helt tilfreds med tilværelsen. Prøv å rydde opp i rutinene. Det gjør det lettere for deg å fungere. Legg tilside indre stress. Du er på rett vei.

Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du er på jakt etter en arena hvor du kan utøve makt og innflytelse. Du er i besittelse av stor kunnskap, men det er det dessverre ingen andre som vet. Prøv å dele dine tanker med flere.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Aktiviteter som krever utholdenhet og konsentrasjon kan virke bra for deg nå. Men det vil alltid være noen objekter som vekker din oppmerksomhet. Samtaler er behagelige.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Det bør være mulig å få unna nødvendig arbeid. Dagen er såpass bra at du er tilbøyelig til å bli lidenskapelig. Hobbyene dine bør få stell og næring. Du har et godt øye til det andre kjønn.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Motsetninger tiltrekkes, og du er nødt til å sette pris på forskjellene, ja til og med kanskje omfavne dem for at folk skal være villige til å jobbe side om side. Vær løsningsorientert og ikke la personlig stolthet komme i veien.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Regn med at en enkel oppgave kan bli tåkelagt. Det er viktig å ikke la all verdens hensyn komme foran alt. Det vil føre til at ingenting blir gjort. Konsentrer deg om din overordnede visjon og kjør på.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning