Dagshoroskop 11. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Månen er i Krepsen, og familieinteresser kan komme i veien for ditt ønske om å løpe løpsk og være bajas. Når dette er sagt, din personlige karisma vil fortsatt være i behold, og du har lettere for å komme tett på det annet kjønn ut på dagen.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Du føler deg sensuell og romantisk, og er nødt til å foreta deg noe. Når du har bestemt deg kan ingenting komme i din vei. Dine grundige forberedelser ligner mer på et maratonløp. En tur på kino? Først mat, og etterpå, hvem vet?

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Kvelden er deilig. Folk er åpne og blottet, som trukket frem av månelyset. Din kunst og taleteknikk lar deg rase gjennom mengden, og du kan velge dine ofre fra øverste hylle. Motstridende interesser skaper hindringer tidligere på dagen.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Lyst å finne deg en kjæreste? I kveld skal du skinne. Litt forsiktig sminke vil ikke skremme beilerne, men en dobbel dose etterbarberingsvann vil tømme lokalet. Krepser elsker karaoke. Det minner dem om da de hylte etter månen i en fjern fortid.


                         Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


En dag med fantastiske muligheter, men ikke vær så nærtagende. En krangel med sjefen kan ødelegge dagen. Er du lur tar du forskjellene med et smil, før du skifter tema til hva du egentlig kunne tenke deg.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Du er best i test i dag, men du rydder, styrer, ordner og steller. Halvparten vil være tilstrekkelig. Du er følsom på at ting skal være ordentlig. Skal du være med på nattens moro bør du senke kravene til deg selv og andre.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Du er naturligvis intellektuelt overlegen i dine omgivelser. Din utsøkte smak kan fange opp noen riktig fiffige løsninger innen hjem og interiør. Det er utrolig hva man finner på IKEA.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Spar ikke på kruttet i dag. Ting som du har båret inni deg over flere liv kommer plutselig til overflaten. Prøv å bevare familiefreden mens Barne-TV er på. Etter dette er kvelden din!

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Det er som om du har fått en stein i skoen. Du elsker den oppmerksomheten du kan få mens alle beundrer føttene dine. La ikke det faktum at du har store tær ødelegge anledningen.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Steinbukken tilhører en liten familie med drøvtyggende tegn. Dermed er du forsiktig med hva du putter i deg. Men det er ingenting i veien med overlevelsesegenskapene dine. Kvelden er bra for kjærligheten.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Din utvalgte leter etter noe helt annet enn deg. Det går selvfølgelig an å jobbe med dialogen, men for husfredens skyld bør din partner få bestemme. Det er viktig å vokte ditt territorium ut på kvelden.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Noen gir kritikk som er uberettiget (antagelig Krepsen eller Jomfruen). Vær tidlig ute med å plassere problemet der det hører hjemme. Du har selvfølgelig ikke lyst til å såre noen, men en spade er en spade.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning