Dagshoroskop: 10. mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Månen er i ditt stjernetegn frem til kl.17. Dette gir deg et fortrinn dersom du har noe å selge eller skal fremme deg selv. Viktige møter bør legges før kl.12. Dagen virker heldig for vennskap og flørt.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Unngå impulskjøp på formiddagen. Forsøk på å komme for fort ut av startblokkene vil bli straffet. Parkerer du riktig vil du unngå bot. Kvelden gir deg et løft og økt konkurranseevne.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


Start dagen ved å sende den du elsker et lite vink. Vokt pengene dine senere på dagen. Du kan lett miste oversikt over hvor de forsvinner. Det er god hjelp å få hos en lærer eller eldre person med erfaring.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Du har muligheten til å komme deg fremover og forbedre din situasjon. Kanskje vil en pause eller brekk i rutinene være til nytte mellom kl.12-17. Kvelden byr på langsiktige gleder.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Du vil tendere til å filosofere omkring grunnleggende spørsmål ved livet. Dette kan gi anledning for veldedighet, eller du finner mulighet til å rydde opp i noe som henger igjen fra fortiden.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Du opplever din situasjon som spennende, men dine nærmeste omgivelser som uforutsigbare. Du kan bli sliten av å løpe etter alle endringer av planer. Best å vente til alle har bestemt seg og deretter få det skriftlig.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Det er en god dag for å komme sammen i grupper, og aktiviteter som meditasjon og yoga kan by på interessante innsikter. Bruk dagen på kreative løsninger. Kvelden er bra for eiendom.

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Besøk på helsestudio er bra på formiddagen, og en venn kan gi deg gode råd. Men dømmekraften kan spille deg et puss, og det er best du sjekker detaljer før du kjøper noe. Kvelden er bra for politiske debatter.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Dersom du har mistet noe bør du lete i høyt terreng, eller i øst og nær et varmeelement. Det kan være vanskeligere å finne dersom det har falt mellom noe, eller bak en sofa.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Det er gode fremtidsutsikter og du kan lykkes å få det svaret du venter på. Bruk dagen til å gjøre nødvendige forberedelser. Kvelden er den rette tiden for suksess.

Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Bruk formiddagen til å gjøre avtaler. Mellom kl.12-17 er det svært lett å bli feilinformert og ført på ville veier. Til kvelden gjør du forbedringer i hjemmet. Flytter på tunge møbler.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


Du har lett for å være snill, men bør holde igjen for å ikke bli brukt. Dagen er bra for å rydde opp i misforståelser og finne bedre ordninger. Kvelden er heldig for aktiviteter med en venn eller kjæreste.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning