Dagshoroskop 10. april

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Væren


Vedlikeholdsoppgaver er ikke din sterke side. Du kjøper heller nytt fremfor å reparere. En opprydding på PC'en kan også gi deg en god opplevelse. En glimrende dag for reiser og kontakt med utlandet.

                         Les også værens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


En venn kan komme med forslag om forandring og praktiske forbedringer. Du får kaffen i vrangstrupen. En treningsøkt kunne kanskje være til det bedre, men du liker tingene best som de er.

                         Les også tyrens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Tvillingene


En dag med variasjon gir deg næring, og uventede begivenheter på formiddagen er som å hive ild på bålet. De beste avtalene ligger mellom kl.13 og kl.14. Om ettermiddagen er du rastløs og utålmodig. Pengene sitter løst. Det kan bli kostbart.

                         Les også tvillingenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Du har noen behov og ønsker, samt noen planer for familien. Dersom makkeren din ikke svarer positivt, er dette en god dag for en diskusjoner. Før kl.16 er best for å sette noe konkret i bevegelse. Etter kl.18, glem det.


Les også krepsens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Med ridderlig mot og edle motiver kaster du deg inn i et slagsmål for å holde kamphanene fra hverandre. Dine administrative ferdigheter redder dagen. Se likevel opp for en dårlig investering, og unngå å krangle om penger. Pass på lommeboken.

                         Les også løvens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Overfladiske mennesker irriterer deg. Dersom folk ikke vet hva de snakker om, bør de heller holde munn mener du. Du forbeholder deg retten til å velge hvordan du disponerer din tid og hva du er interessert i. Dørselgere vil få en tøff tid.

                         Les også jomfruens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Dagen har alt som skal til for å innfri dine håp og forventninger, men stopper plutselig opp når du må velge ett av to goder. Du vil forsøke å forhandle frem et kompromiss. "Kan vi gjøre det ene først, og så det andre siden?" Ja takk, begge deler!

                         Les også vektens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du blir imponert over snakketøyet til en av dine kollegaer, men din beundring tar snart slutt når du forstår at vedkommende ikke har forstått (eller lest!!) hva som står mellom linjene. Dette forandrer din virkelighet svært fort. Hero blir til Zero.

                         Les også skorpionens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Dette er en god dag for å sparke ball med gutten på den andre siden av gaten. Dette gir deg unike muligheter innen næringslivet, men vær forsiktig med å la metaforene ta overhånd. Det er både uklokt og farlig å sende sjefen i kiosken etter røyk.

                         Les også skyttens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Du trenger hjelp. Om det er fra en bilmekaniker, regnskapsfører eller tannteknikner er ikke greit å si, men dette vil koste. Spør før de graver! Kvelden er bra for kjærlighet. Skjønn det den som kan, men du har mye å gi utløp for.

                         Les også steinbukkens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Dagen er god for business, og du vurderer faktisk å ekspandere. Folk er nysgjerrige og vil høre på at du snakker. Men hvem betaler? Kommer det faktisk penger inn i kassen? Kjenn etter på dine følelser.

                         Les også vannmannens ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Fiskene


En god dag for kontakt med venner, men dersom du mottar en telefon fra Tvillingene, er det viktig at du skjærer dem av tidlig dersom du har planer om å utrette noe annet. Etter kl.20 er bra for romantikk.

                         Les også fiskenes ukeshoroskop, månedshoroskop og årshoroskop!


Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning