Ukeshoroskop uke 19

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Det er lagt opp til litt av en overgang denne uken ettersom din regjerende planet Mars endelig beveger seg inn i Løvens tegn etter et lengre opphold i Krepsens tegn. Borte er familieproblemer, diskusjoner og uoverensstemmelser. Mot slutten av uken kan du nyte kvalitetstid og de gode tingene i livet. Dersom du er i humør til romantikk er det nå du må benytte sjansen, ingenting kan gå galt. Om du har barn kan du forvente en rekke gledelige begivenheter. Det er sannnsynligvis snakk om en økonomisk fornyelse, og det finnes penger å bruke.

Les også værens månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Med nymånen i ditt tegn i begynnelsen av uken tar du fatt på en ny æra, og du har alle de beste kortene på hånden. Din selvtillit er høy, økonomien ser sterk ut, og hellet smiler til deg. Du kan begynne å planlegge behagelige reiser og i det hele tatt nyte livet. På hjemmefronten er det lagt opp til endringer i helgen ettersom noen nær deg endelig opplever en lenge etterlengtet forandring. Snart vil både ditt kjærlighetsliv og familieliv være mer harmonisk. Fra nå av kan din økonomiske situasjon kun bli bedre, og du kan la bekymringene forsvinne.

Les også tyrens månedshoroskop og årshoroskop!

Tvillingene


Du har følelsen av å mestre noen helt nye utfordringer, og selv om det er motstand, spesielt på hjemefronten, så har du alt under kontroll. Du vet hva du vil ha. Det er på tide å bruke ditt legendariske kommunikasjonstalent til å gå ut og skape kontakt med folk, selv om du føler deg litt reservert. De ideer som du har nå bygges opp etterhvert, og selv om du kanskje mangler støtte akkurat nå så kan du være trygg på at interesserte mennesker vil samle seg rundt deg senere. Økonomiske problemer hører fortiden til.

Les også tvillingenes månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Nymånen på mandag setter fokus på de gleder du har i livet ditt. Spesielt i forbindelse med venner og grupper som du er en del av. Faktisk tar du fatt på en meget vellykket periode, og det kommer en suksess som er forbundet med solide venner som du kan stole på. Sterke samarbeidsforhold er i fokus, og penger fra forretningsforbindelser er en realitet. Livet kan være godt. I denne uken vil det komme gjennombrudd som kanskje er forbundet med internasjonale forhold.

Les også krepsens månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


Nå som nymånen faller i det området av ditt horoskop som er forbundet med karriere, kan du forvente en heldig utvikling som er preget av vekst og suksess. Neste skritt er å sette dine ideer i gang, og utvide dine horisonter i internasjonal sammenheng. Det er suksess, god kontakt med innflytelsesrike mennesker og selvpromotering. Når uken slutter trer Mars inn i Løvens tegn og bærer bud om en sterk og karismatisk periode for deg. Løftet i energiene dine bringer romantisk suksess, og du får det akkurat som du vil.

Les også løvens månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Nye utfordringer i forbindelse med jobben opptar deg i begynnelsen av uken, men du er allerede iferd med å løse dem. Det er delvis et spørsmål om organisering og planlegging, men det er også viktig å komme den manglende selvtilliten til livs. Men du har faktisk jobbet med å presentere deg selv en stund nå, og du har overvunnet de fleste av dine utfordringer. Det er en fornemmelse av at et vendepunkt er nådd, og det betyr at du kan benytte denne gode strukturen som du har etablert til å fremme solid vekst. En kreativ ekspansjon med fantastiske muligheter ligger i kortene.

Les også jomfruens månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


Du oppdager nye dybder i din natur og du finner en større form for intimitet og viktige ting i livet ditt nå. Du føler sterkt for at det er de indre verdiene som teller. Å ha et varm kjærlighetsliv er viktig, og du finner ut at du trenger et ekte og tilfredsstillende erotisk liv. I slutten av uken er en potensiell partner også i en langt sterkere posisjon, og er klar for litt show og munterhet. Om du er ute etter kjærlighet finner du den i sosiale sammenhenger og blant venner. Et varmt vennskap blir kanskje til noe mer.

Les også vektens månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Du har ventet lenge og du har fått din del av problemene, men i løpet av uken opplever du en positiv endring som setter deg i en sterk posisjon. Selvtilliten din vokser enormt. Du er i stand til å etablere en posisjon preget av autoritet, og det kan komme forbedringer i karrieren på grunn av fornyet tillit og karisma. I tillegg skjer en positiv utvikling i ditt parforhold, og du oppnår ro og stabilitet i livet ditt. Alle forhold til andre er inne i en positiv utvikling, og kommunikasjonen er enkel, tydelig og direkte.

Les også skorpionens månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Dine tanker fokuserer sterkt på sikkerhet i disse dager, og det betyr en opprydding i økonomien mens du samtidig arbeider for å skape et godt miljø på hjemmefronten. Du ønsker deg en form for kontrollert forandring på hjemme, hvor du gjerne ønsker å presentere noen oppfinnsomme ideer og eksperimentere litt. Hvis du planlegger godt har du økonomi til å gjennomføre det du tenker på. Sosialt er det en spennende periode nå, med en ny utvikling i forhold til utdannelse og reiser. Du kan med glede takke ja til invitasjoner fra venner, som ønsker å introdusere deg for et nytt miljø, og kanskje til og med en eksotisk reise.

Les også skyttens månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


En periode med vurderinger er over i begynnelsen av uken. Kanskje har du lengtet etter noe fra fortiden, men nå innser du at det ikke er den rette veien å gå. Du har behov for å se fremover, og samtidig dra nytte av alt det harde arbeidet som du har gjennomført i de siste par månedene. Dette er uken hvor du kan nyte alt det gode som livet har å tilby. Det er en romantisk periode, og en herlig periode sammen med barn. Det er tid for å bruke penger på å feire noe. Du trenger ikke bekymre deg, pengene er der, og du lever bare en gang.

Les også steinbukkens månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Nå som nymånen faller i det området av horoskopet ditt som er forbundet med hjem, så ligger det an til en deilig tid sammen med familien. Du nyter familieharmonien og de indre fordelene det er å ha et tilfredsstillende følelsesliv. Denne uken er faktisk litt av et vendepunkt for deg. I de siste månedene har tankene dine vært mye i fortiden, og du har oppdaget noen følelsesmessige utfordringer i forbindelse med tidligere hendelser. Nå er tiden inne for å komme seg videre, og se fremover. Du har skapt fundamentet, så det er bare å sette i gang!

Les også vannmannens månedshoroskop og årshoroskop!


FiskeneTiden er inne for å slappe av, og vente på at livet skal komme til deg og ikke omvendt. Du har bygget opp mye i den siste tiden, spesielt på den sosiale arena, og de anstrengelser du har gjort gir deg belønning. Det er en positiv utvikling i sosiale sammenhenger nå, spesielt forbundet med vennskap og grupper. Det er en god uke for forretninger og økonomi. Dersom du har behov for midler, er tiden inne for å ta kontakt med innflytelsesrike mennesker som ikke har noen problemer med penger.

Les også fiskenes månedshoroskop og årshoroskop!

I samarbeid med Eksperthjelp.no


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning