Månedshoroskop: Mai

Les hva stjernene sier om mai!

Publisert Oppdatert

Væren


Det er med en viss lettelse du opplever at planeten Mars beveger seg inn i Løvens tegn mandag 9.mai, etter å ha stått de siste 9 måneder i Tvillingens og Krepsens tegn, noe som har vært en svært strevsom periode. Denne forandringen er utrolig positiv for deg, og fokuset beveger seg nå fra små og store kamper både privat og profesjonelt, til at du faktisk begynner å få litt gøy og moro inn i livet.

Ja, du kan virkelig ha det fint nå, og der hvor det frem til nå gikk trått og tregt: etter 9.mai er du ikke lenger på defensiven - du kan gå ut og uttrykke din kreativitet og få ut ditt overskudd av energi. Dette er også en svært romantisk periode for deg, delvis fordi du gjenvinner selvtilliten og troen på deg selv og din egen sjarm. Dette er også en utmerket tid for lek, enten med barn eller med en eller annen form for aktivitet.

Generelt så vil andre mennesker være til god støtte nå, men uavhengig av om du får andres bifall eller ikke så er dette tiden for å feire de gode tingene i livet. Heldigvis er det også gunstige tider på den økonomiske fronten og pengene kommer lett din vei, spesielt mot slutten av måneden. Dette er generelt en bra måned for karriere og lønnsøkning. Hvis ikke dette faller direkte på deg, så vil kanskje din partner gjøre det bra og dele på godene.Tvillingene


Når måneden starter beveger din regjerende planet seg inn i ditt eget tegn Tvillingen, og det føles som om du nå slippes ut i lyset og er klar til å erobre verden med deg selv og dine ideer gjennom kommunikasjon, reising og det å møte mennesker. Tidlig i mai kan være en periode hvor du jobber ekstremt mye og med mange utfordringer, selv om dette hovedsakelig er organisatoriske problemer i privatlivet. Du løser disse ¿sakene¿ en etter en, og din selvtillitt øker i takt med dette.

Dette er en måned hvor Mercur går tilbake, noe som betyr at de nærmeste 10 ukene får du en fantastisk mulighet til å spre ditt budskap til andre mennesker, og om du ikke lykkes første gangen du prøver får du muligheten til å forsøke igjen mer enn en gang. Den faktiske tilbakegangen starter 26.mai, og dette er en elektrisk og stressende tid hvor du føler at du gaper over altfor mye og hvor det er litt for mange hinder i veien.

Dersom du føler at du tar for mange sjanser i denne perioden, så gjør du nok sikkert det. Det er ingen skam å unnlate å ta avgjørelser hvis konsekvensene ikke vil bli som ønsket. På det profesjonelle plan kan du kanskje ønske deg litt mer frihet, spenning og uavhengighet, og det får du sannsynligvis også, men litt mer planlegging ville være en god ide. Hvis du ser deg om så vil du kanskje oppdage at du har noen supre allierte som kan akkompagnere deg.


Tyren


Måneden starter ekstremt positivt når den regjerende planeten Venus beveger seg inn I ditt eget tegn Tyren og gir deg makt og styrke. Nymånen går også inn i Tyrens tegn den 5.mai, dette er en sterk periode hvor du er rede til å igangsette nye prosjekter og hvor du har de midlene som skal til. Du føler deg trygg, og du forlater en periode med mye strev, spenning og stridigheter. En ny trend begynner.

Når måneden strider fremover, vokser din selvtillitt stadig mer, og du blir som en magnet på lykke og glade begivenheter. Dette er en glimrende tid for reise, eller for å planlegge reisevirksomhet, og det er også gode tider om du ønsker å få litt intellektuelt påfyll. Du har hellet med deg I begynnelsen av uke 21 (rundt 19.-20. mai) og det er svært spennende ting som skjer i grupper og i forbindelse med din personlige utvikling. Kontakt med eksotiske og svært spennende mennesker er på tapetet i disse dagene.

I løpet av den siste helgen i mai, når Venus beveger seg inn i Tvillingens tegn, skiftes fokus til hvordan du skal forvalte dine ressurser. Det er nødvendig med litt måtehold, spesielt med tanke på barna eller kostbare og morsomme aktiviteter. Denne perioden er også preget av romantiske utfordringer, og du kan føle at din lojalitet på en eller annen måte blir dratt i ulike retninger. En nøktern tilnærming vil gi et utmerket resultat senere.

Se de andre stjernetegnene på de neste sidene.

Krepsen


Nymånen den 6.mai setter fokus på utvikling i ditt sosiale liv, og lover en måned med mange fornøyelser og initiativ med venner og kjente. Gledelige begivenheter finner sted spesielt rundt den 12.mai, og det kan også bli en økonomisk opptur via et partnerskap. Det er en gunstig periode til å utvide din horisont, reise og møte mennesker, og til å prøvesmake de godene livet har å tilby. Du kan nå også forvente litt forvirring på grunn av andre menneskers økonomiske forventninger.

Denne måneden forlater endelig planeten Mars ditt tegn og et halvt år med betydelig turbulens i familielivet ser ut til å være over. Mens dette har vært en god periode for initiativer, har det den siste tiden vært altfor mange diskusjoner og altfor mye uenighet. Alt dette kan du nå legge bak deg, og du får det litt mer moro og gøy fremover. Fordi du har lykken med deg denne måneden på den økonomiske fronten, kanskje du venter gevinst i forbindelse med forretningsmessige spekulasjoner, så kan du nå begynne å bruke litt penger og kose deg litt ekstra. Etter så mye beherskelse over så lang tid, er det forståelig at du ønsker å leve livet litt ekstra.

Ikke desto mindre: månedslutt tar med seg en periode der du også gleder deg over private stunder og får tid til ettertanke. Du vil erfare at mennesker stiller mange praktiske krav til deg på denne tiden, men den kloke Krepsen planlegger nøye, slik at kommunikative forpliktelser blir tilfredstilt samtidig som du får litt privat tid.Løven


En stor hendelse denne måneden er at planeten Mars beveger seg inn i Løvens tegn, og dette skjer den 9.mai. Dette er forløpet til en svært dynamisk periode på omlag to måneder hvor du er full av energi og fast bestemt på å gå ut og få det du trenger. Dette er en glimrende tid til å planlegge familie ekspedisjoner og reiser til fjerne strøk. Etter en periode hvor du har følt deg litt på defensiven, kommer selvtilliten tilbake og du begynner endelig å ta litt initiativ.

Ellers så har du nå sterk fokus på din karriere, og dette er en glimrende måned til å konsolidere din posisjon og ta styringen. Skjebnen smiler til deg hele måneden. Dette kan medføre en økonomisk opptur, og ditt forhold til dine kollegaer forbedrer seg betydelig, noe som medfører nye muligheter for ekspansjon og suksess, spesielt rundt den 12.mai.

Når den regjerende Solen beveger seg inn i Tvillingens tegn den 20.mai, så starter en ny fase for deg hvor du blir mer sosial og går mer ut. Dette er en travel tid med mange festlige hendelser og mange møter med venner og kjente. Det ser ut at det er du som er initiativtageren til gøy og moro denne perioden. Siden du nå kommer til å være festens midtpunkt, kan du forvente utvikling på den romantiske fronten.Jomfruen


Din regjerende Merkur i bevegelse inn i ditt solsystem sammen med din karriere ved månedsstart: du kan forvente ekstra fokus på dette området nå og positiv utvikling i alle former for kommunikasjon og kontakt med andre innflytelsesrike mennesker. Det er imidlertid umiddelbare utfordringer som må tas tak i, du må overvinne litt dårlig selvtillit eller følelse av uerfarenhet, og du må håndtere noen praktiske organisatoriske problemer før ting kan komme igang. Med en gang du har tatt tak i disse utfordringene, vil du få suksess.

Det er en økende rastløshet etterhvert som måneden forløper samtidig som du har et ønske om forandring og spenning. Ditt forhold til kolleger, partnere og venner blir påvirket av en følelse av uforutsigbarhet. Du ønsker kanskje å ta et forholdsvis drastisk steg i forhold til forandring, men trekker deg i siste liten. Før du gjør noen drastiske steg trenger du backup og støtte, og dette får du i løpet av den neste måneden. Noen forandringer er uunngåelige, men du gjør klokt i å stoppe opp og tenke deg litt om.

Det er også fokus på reise denne måneden; kanskje får du besøk langveis fra, og dette vil ha en svært positive innvirkning på deg. Det er en god måned for kulturelle opplevelser av alle typer, og det er sannsynligvis verdt å bruke litt penger på en reise som kan komme til å bringe deg mye glede.

Se de andre stjernetegnene på de neste sidene.Vekten


Du starter denne måneden i en mye sterkere posisjon enn forrige måned. Etter en periode med betydelig krangling og uenighet på flere kanter, oppdager du din indre styrke og innenfra finner du ressurser som beriker og fordyper ditt emosjonelle liv. Intimitet står høyt i kurs og du er seriøst opptatt av å være ærlig og rederlig i dine forhold. Dette fører til en ny dybde i familielivet.

En heldig utvikling er underveis, og du burde klare å få tak i den kapitalen du trenger. Bankene kommer til å elske deg, andre mennesker vil gi deg penger og det er generelt en opplevelse av velstand ¿ spesielt rundt den 18.mai vil du føle at du har lykken på din side. Spennende endringer på jobben fører til nye muligheter, spesielt med tanke på reising.

Mot slutten av måneden er det fokus på å utvide din intellektuelle horisont. Dette er bra for reiseplaner og spennende opplevelser. Det er imidlertid et spesielt emne som trenger å adresseres, når måneden nærmer seg slutten, et emne som krever oppmerksomhet og hardt arbeid. Det må tas noen valg- noen dører må lukkes før andre dører kan åpnes.


Skorpionen


En stor forandring finner sted den 9.mai når din regjerende planet Mars beveger seg inn i det utrykksfulle tegnet Løven etter mange måneder i Krepsens tegn. Disse månedene har medført masse reisevirksomhet, strid og uenighet, men nå hører disse kjedelige tingene fortiden til. Du føler en ny entusiasme og glede, og dette ønsker du å kanalisere inn i dine ambisjoner og karriere. Således begynner en fantastisk periode der du får hevdet deg profesjonelt. Du utstråler en karisma og sjarm som vil føre til en rekke suksesser i de nærmeste månedene.

Forhold snur seg nå også til det bedre, og partnere er veldig positivt innstilt. De har den styrken og de midler som skal til for at du skal føle trygghet, og nymånens og fullmånens plassering spiller inn når det nå kan vise seg å bli mange begivenhetsrike stunder i måneden som kommer. For de skorpioner som ser etter kjærlighet: hvis denne måneden ikke leverer varene, så vil disse iallefall bli levert i juni måned. Faktisk så er det svært sannsynlig at du får ganske mange valgmuligheter hvis det er forbuden frukt du er på utkikk etter. For de som er i faste forhold, er dette en svært glad og heldig periode for barn. Økonomien kan også snu seg til det bedre, så etter en temmelig tøff periode ser det ut til at ting ser litt lysere ut for deg.Skytten


Du har gjort store fremskritt de siste månedene og effektivt konsolidert din økonomi og andre ressurser. En langtids-strategi for å bygge opp et sterkt fundament i din karriere ser ut til å ha innhentet de resultatene du ønsket. Nå er tiden inne til å stoppe opp og avvente. De kommende månedene krever at du ser tilbake på det du har prestert for å styrke deres fundament.

I mellomtiden er det svært positive ting som skjer på jobbfronten¿ en utvikling som sannsynligvis vil medføre litt ekstra penger i lommeboka, spesielt mellom 12. og 19. mai. På jobben kan en spesielt varm-hjertet person komme med et tilbud du ikke kan si nei til. Denne utviklingen har virkelig vært verdt å vente på. Muligheter oppstår også i ditt privatliv, kanskje på grunn av muligheter til å reise, eller spennende ting som skjer i omgivelsen.

Generelt så vil dette bli en mye mer lystig måned enn hva april var, og uoverensstemmelser og krangler blir ting som tilhører fortiden. Foruten den nye trenden på jobb som sukrer dagliglivet, er dette også en tid hvor nye perspektiver åpner opp sammen med reise og utland. Dette vil generelt utvide din horisont og medføre gode tider både på det profesjonelle og personlige plan.

Se de andre stjernetegnene på den neste siden.

Steinbukken


Når nå nymånen kommer inn i din sols 5. hus den 5.mai så ligger en glad og munter måned foran deg. Det er en spesielt god tid for barn, men dersom du ser etter kjærlighet, er det en rekke muligheter i ukene som kommer så lenge du har sortert ut de utfordringene som oppsto mot slutten av april.

Det er nå tid for å lette på trykket og glede seg mest mulig over livet. Du er nå i en livsfase hvor det er mulig for utvidelse, selv om det kun kan utføres med vanskelighet. Men denne måneden kommer heldige ting som perler på en snor¿ spesielt i midten av mai ¿ og du føler deg velsignet. Du kommer til å oppleve store ting med venner, partnere og barn, og en følelse av at skjebnen smiler til deg.

Mot slutten av måneden er det noen spesielle utfordringer som må løses. Dette er en tid hvor du kanskje ikke er enig med en partner om et spesielt emne. Du føler det er behov for mer organisering og planlegging. Det er mye press på jobben om dagen, du føler du må stå opp for folk som venter det umulige. Du jobber hardt, men kan ikke være to steder på en gang.Vannmannen


I begynnelsen av måneden er du veldig sliten ettersom du over flere måneder har hatt et umenneskelig press. Du har taklet det bra, men du begynner å lure på hvor det hele skal ende. Dette er faktisk et vendepunkt, og du har bestått prøvelsene du har blitt utsatt for. I månedene som kommer vil du finne ut at du har lagt et svært godt fundament for fremskritt og vekst gjennom hele resten av året.

Hjem og familie er en av de store gledene i livet ditt for tiden. I tillegg til det faktum at våren har kommet, og det er på tide å nyte det vakre i naturen, vil hyggelige anledninger sammen med nære familiemedlemmer bringe positivitet inn i livet ditt nå. Du har god nok økonomi til å bruke det du trenger til hjemmet, kanskje på grunn av suksessen som en partner oppnår.

I siste uken av mai er det spesifikke hendelser knyttet til ditt kjærlighetsliv eller i forbindelse med et barn. Du er kanskje bekymret, men med besluttsomhet og fokus kan du løse hvilket som helst kommunikasjonsproblem som dukker opp. I denne perioden er du oppmerksom på sosiale begrensninger og mangel på selvtillit, og du tenderer til å være defensiv. Vær støttende heller enn kritisk.


FiskeneEtter en hektisk periode i slutten av april, hvor du ble trukket inn i en rekke uenigheter mellom mennesker i din sosiale omgangskrets, begynner tingene nå å roe seg ned. Når du ser tilbake på de siste månedene, har du gjort en rekke fremskritt, spesielt i gruppesituasjoner og sosiale sammenhenger. Det er likevel på tide å dobbeltsjekke ting, og forsikre deg om at alt er som det skal.

Du kan på en måte hvile på laurbærene nå, og vente på at de gode opplevelsene skal komme til deg. Mange mennesker ønsker å komme i kontakt med deg, og noen kommer med gaver. Dette er en perfekt tid for behagelige reiser, for studier og for å gjøre det godt økonomisk. Perioden mellom 12. og 19. mai er spesielt god for reiser og sosiale arrangementer. Det er godt hell i vente, spesielt dersom du har en god plan som trenger finansiell støtte.

Mot slutten av måneden er det spesifikke temaer på hjemmebane som krever din oppmerksomhet og tålmodighet. Partnere tenderer til å være under press på dette tidspunktet, og dette setter igjen press på deg. Jo mer ansvar du tar for harmoni i hjemmet, jo bedre vil det bli. Forsikre deg om at du tar din andel av arbeidsoppgavene.Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.noNyttige tjenester

FORUM

Underholdning