Ukeshoroskop uke 18

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


En fredfull atmosfære brer seg i hjemmet ditt denne uken, og påvirker dine nære forhold. Det ser ut til at du har hatt rikelig med konflikter i en periode nå, og at du alltid ender med å være den uheldige. Men dine sorger vil snart være bak deg, og folk er langt mer tilbøyelige til å oppføre seg vennlig. Midt i uken skjer det en positiv forandring i din økonomiske situasjon. Dette skaper fundamenter for vekst og fremtidig suksess.

Les også værens månedshoroskop og årshoroskop!


Tyren


Din periode med selvrealisering og alenetid avsluttes denne uken. Din posisjon styrkes vesentlig, og du er klar til å møte verden. Onsdag og torsdag er i særdeleshet dager preget av din styrke, og du spiller sammen med de store og presser viljen din gjennom. Det er en ekstraordinær tid for å skape profesjonell vekst. Kjærlighetsforhold modnes, og det samme gjør forhold til barn. Det er tid for å gå etter det du vil ha. Kraften er med deg, og noe tyder på at du bruker den godt.

Les også tyrens månedshoroskop og årshoroskop!

Tvillingene


Denne uken starte med glede og harmoni, det er en sterk følelse av lykke i luften. Det har vært godt for deg å ta en pause fra verden. Kjærlighet og intimitet har gode vilkår, og parforhold tas svært seriøst. Nå som din planet Merkur beveger seg inn i Tvillingene til helgen, føles det kanskje som om du er hjemme, og du er klar til å igangsette aktiviteter igjen. Utfordringer i familien vil finne sted. Det er langsiktige spørsmål som blir tatt opp, så du kan like gjerne begynne å lete etter en strategi med det samme. Det er viktig å få seg en god prat.

Les også tvillingenes månedshoroskop og årshoroskop!


Krepsen


Det gjøres en innsats for å løse uoverensstemmelser med en venn i begynnelsen av uken. Det ser ut til at det etterhvert er mindre å være uenig om. Ditt sosiale liv er inne i en god periode med reiser og behagelig samvær. Tiden har kanskje kommet for å bruke mer tid på sosiale relasjoner enn karriere og utfordringer. Det er en fantastisk uke for reiser og studier, spesielt i selskap med mennesker som har de samme alternative synspunkter som deg. Torsdag er en av de dagene hvor en impulsiv handling bringer gode resultater.

Les også krepsens månedshoroskop og årshoroskop!


Løven


En fordelaktig utvikling i karrieren din fortsetter denne uken, og det ser ut til at du er i en sterk posisjon hvor du konsoliderer din innflytelse og autoritet. Tidlig i uken er en god kollega i stand til å løse en problemstilling som har vært grunnlag for diskusjon i lengre tid. Atmosfæren kunne ikke ha vært bedre på jobben enn nå. Midt i uken får karrieren ennå et løft, ettersom en sterk og betydningsfull person starter en positiv endringsprosess som påvirker ditt profesjonelle liv på en sterk måte.

Les også løvens månedshoroskop og årshoroskop!


Jomfruen


Uken starter positivt med en fin tid for reiser og studier. For den romantisk innstillte Jomfru er det kjærlighet i luften, og det innebærer muligens en reise. Kulturelt er det mange opplevelser. Forholdet til barn er også i fokus. Det er generelt sett en meget spennende periode. Når helgen nærmer seg beveger din herskende planet Merkur seg inn i Tvillingene, og det er fokus på jobbrelaterte forhold. Det er en utfordring i forhold til kommunikasjon, og det er viktig for deg å overvinne din manglende selvtillit når det gjelder å presentere dine egne tanker.

Les også jomfruens månedshoroskop og årshoroskop!


Vekten


I denne uken er du ikke lenger så sårbar i dine nære forhold, og du har tatt de nødvendige kampene selv om du har følt deg i en svak posisjon. Midt i uken kommer du trygt i havn, og du føler deg plutselig langt sterkere. Du kan faktisk bruke denne ekstra selvsikkerheten til å konsolidere din posisjon og skape en dyp og langvarig forbedring, dels i ditt intime forhold og dels i dine finansielle forhold. Du har viljestyrke nok til å kutte bort unødvendige utgifter, og endre din økonomi positivt. Det er en tid preget av styrket selvtillit.

Les også vektens månedshoroskop og årshoroskop!


Skorpionen


Dette er uken hvor du finner løsningen på en uenighet som har påvirket kommunikasjon, reiser eller utdannelsesmessige forhold i lengre tid. Det har vært en periode med betydelig utvidelse av dine horisonter, og det har vært en spennende utvikling både kreativt og romantisk. Men du har også behov for fred og harmoni, og det er dette som venter deg denne uken. En person dukker opp i horisonten som er klar for å skape endringer for kjærlighetens skyld, og mennesker rundt deg gjør generelt en innsats for å gjøre livet mer komfortabelt for deg.

Les også skorpionens månedshoroskop og årshoroskop!


Skytten


Ting faller på plass denne uken, og det skjer helt i rett tid. Når det gjelder økonomi, så kommer mennesker rundt deg med ressurser for å skape betydelig vekst og ekspansjon. Kollegaer er generelt veldisponerte, og partnere forplikter seg positivt som er en god situasjon for alle. Du vil se at oppfinnsomme ideer til slutt vil betale seg, og du mottar en belønning for å være i forkant av situasjonen. Denne suksessen krever en økonomisk omstrukturering og endring slik at veksten kommer i en sunn utvikling.

Les også skyttens månedshoroskop og årshoroskop!


Steinbukken


Når du ser tilbake i de siste par måneder er det ingen tvil om at du har skapt en enorm forandring. I denne perioden har du arbeidet hardt for å få dette til. Du føler nå at du allerede har gjort en formidabel innsats, men at du nå er i ferd med å møte veggen. I realiteten har du bygget et sterkt fundament, spesielt hva gjelder kompetanse og fremtid. Du er kanskje litt desorientert nå, men det hele er i virkeligheten ganske enkelt. Du har skapt rammen for suksess, men det er fortsatt en jobb å gjøre.

Les også steinbukkens månedshoroskop og årshoroskop!


Vannmannen


Du er inne i en god periode med vekst, og det er spesielt et konstruktivt fokus på hjem og familieforhold. Det er en utmerket tid for å være sammen med din partner eller familien, og for å nyte resultatene av det du har skapt på hjemmebane. På det indre plan har du gjennomgått en personlig endringsprosess. Du føler kanskje nå at prosessen har gått i stå, men du faktisk har skapt et fundament for en sunn fremtid, både følelsesmessig og økonomisk. Det er diskusjoner om barn i helgen.

Les også vannmannens månedshoroskop og årshoroskop!


FiskeneEtter en ganske hektisk tid rent sosialt hvor det har vært en rekke opphetede diskusjoner enten med venner eller barn, så innfinner nå freden og harmonien seg. Begynnelsen av uken er karakterisert av enighet, spesielt i forhold til en partner eller et familiemedlem. Det er en fantastisk tid for kommunikasjon og suksess knyttet til studier. Et spesielt oppfinnsomt prosjekt får tilført midler eller i alle fall støtte fra mennesker som har en svært god ide om hvordan man kan realisere prosjektet best mulig. Dette er uken hvor drømmer blir realitet.

Les også fiskenes månedshoroskop og årshoroskop!

I samarbeid med Eksperthjelp.no


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning