Oppskrift på morsom sandwich

Vaffeljernet kan også brukes til dette

Her er oppskriften på din kveldssnacks.

Publisert Oppdatert

Jeg er en matmons. Og jeg synes det vanskelig å komme seg gjennom en kveld uten en god ostebit (her er min favoritt), en herlig knaskeblanding (prøvd denne?) eller en god toast.

Ja, jeg har eid et toastjern. Og, ja, jeg fikk det i julegave. Til forskjell fra en lang rekke julegaver i samme sjanger som for eksempel aspargeskoker, pastamaskin, sjokoladefontene og så videre, havnet ikke toastjernet mitt i boden.

Jeg sleit det faktisk ut. Jeg husker at tuppen på festemekanismen foran plutselig knakk. Men, nakne damer lærer å spinne.

Vaffeljernet

Det tok riktignok litt tid. Jeg hadde som vanlig ikke fått ryddet inn vaffeljernet denne søndagen. Og da kvelden kom og jeg skulle lage meg en blings med røkt skinke, sennep og litt ost slo det meg da jeg så på vaffeljernet: Du kan være et toastjern!

Siden har jeg aldri tenkt på å kjøpe toastjern. Vaffeljernet gjør mer en gjerne jobben og utførelsen er det ikke noe å si på.

Flere forslag

Dersom ikke denne varianten frister, kan jeg anbefale kveldssnacks med tomat og hvitløk eller en sunn snack med nektaringer og valnøtter.

 

Les også:

Mindre mas: Ti mattips som gjør livet enklere

Slik lager du perfekt pizzabunn

Dette er verdens viktigste grønnsak

Matlaging: Unngå de vanligste feilene

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!Erik Hannemann

Sandwich med vaffeljernet

Vaffeljernet fungerer utmerket når du skal lage deg en toast.

Se hele oppskriften

Til 1 porsjon

2 stk Loff

2 skiver Skinke

2 stk Ost

1 ts Sennep

1 ts Provencekrydder

Smør

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen