Bilde

PIZZABUNN: Klikk på lenka nede i teksten og print ut den perfekte oppskrift på pizzabunn. © Fotodesign: Lene Rian

Pizzabunn

Slik lager du perfekt pizzabunn

Det er to tall du må huske for å lykkes med pizzabunnen.

null
© Fotodesign: Lene Rian

For at en pizza skal bli vellykket må du har en skikkelig pizzabunn. Det er, eh, grunnlaget for en god pizza.

Det som gjør oppskriften på pizzabunn så vrien å huske er at det ene tallet er et desimaltall. Likevel, de magiske tallene for en pizzabunn er følgende:

Det første tallet er 4 og det andre er 1,5.

Dersom du (i likhet med de fleste jeg kjenner med universitetsutdannelse) ikke klarer å huske de to tallene, har jeg følgende forslag til deg som lager pizza ofte:

Print ut denne artikkelen og klipp ut bildet.

Klikk her, print ut, klipp ut og fest den på kjøleskapet!

Oppskriften holder til én rund pizzabunn.

Les også:

10 mattips som gjør livet enklere

Ukens kake

Godbiter med kyllingkjøttdeig

For ordens skyld, nedenfor er hele oppskriften på pizzabunn:

henter innhold

Kommentarer:

Bilde ansvarlig
Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Finn oppskrifter

Lag ny oppskrift

På forsiden av Spise

Se hvordan du lager en påskehare

Endelig: Nå vet vi hvordan påskeharen lages. Se videoen!

OPPSKRIFT PÅ EGGS FLORENTINE: Her kommer den legendariske oppskriften.=

Posjerte egg til frokost?

Du lærer denne kunsten på to minutter. Garantert.

SKILLE EGGEPLOMMER OG EGGEHVITER: Det finnes en smart metode for å skille eggeplommer og eggehviter.=

Du vil ikke tro det du ser

Genial måte å skille egg og hvite på!

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

Stor påskequiz for hele familien

25 spørsmål å bryne seg på for både store og små.

artikkel bilde

Test: Fem får terningkast 1

Vi har testet 14 typer filterkaffe.

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

Fagansvarlig mat:

  • Leder digitale medier:

    Tore A. Godager

  • Redaktør:

    Jan Thoresen

  • Ansvarlig redaktør / direktør:

    Kjetil Opaas

  • Kontakt oss:

    Klikk her

Mest leste på Spise

Du vil ikke tro det du ser

Genial måte å skille egg og hvite på!

Gjett retten!

Her er quizen som lurer deg trill rundt.

Slik blir lammelåret perfekt

Det er enklere enn du tror.