Bilde

PIZZABUNN: Klikk på lenka nede i teksten og print ut den perfekte oppskrift på pizzabunn. © Fotodesign: Lene Rian

Pizzabunn

Slik lager du perfekt pizzabunn

Det er to tall du må huske for å lykkes med pizzabunnen.

null
© Fotodesign: Lene Rian

Del på Facebook

For at en pizza skal bli vellykket må du har en skikkelig pizzabunn. Det er, eh, grunnlaget for en god pizza.

Det som gjør oppskriften på pizzabunn så vrien å huske er at det ene tallet er et desimaltall. Likevel, de magiske tallene for en pizzabunn er følgende:

Det første tallet er 4 og det andre er 1,5.

Dersom du (i likhet med de fleste jeg kjenner med universitetsutdannelse) ikke klarer å huske de to tallene, har jeg følgende forslag til deg som lager pizza ofte:

Print ut denne artikkelen og klipp ut bildet.

Klikk her, print ut, klipp ut og fest den på kjøleskapet!

Oppskriften holder til én rund pizzabunn.

Les også:

10 mattips som gjør livet enklere

Ukens kake

Godbiter med kyllingkjøttdeig

For ordens skyld, nedenfor er hele oppskriften på pizzabunn:

henter innhold

Kommentarer:

Bilde ansvarlig
Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Finn oppskrifter

Lag din egen oppskrift

På forsiden av Spise

=

Saftige grillspyd med potetsalat

Grillmiddagene du lager på noen få strakser!

OPPSKRIFTER MED APRIKOS: Her får du åtte forslag til hva du kan lage med aprikos.=

Åtte fantastiske måter å bruke aprikos

Du: Prøv denne med chevre og aprikos.

=

Stek pizzaen på grillen i sommer

I sommer er det pizza på grillen som gjelder.

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

Ender i skilsmisse i 91 prosent av tilfellene

Fire ting som skader parforholdet.

artikkel bilde

Er dere klare for barn nummer to?

Eller holder det med en runde med bæsjebleier og våkenetter?

artikkel bilde

Fra kjedelig til spennende og kledelig - på sekunder

Uten å følge trendene, blir du gatas kuleste. Les hvordan!

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

Fagansvarlig mat:

  • Leder digitale medier:

    Tore A. Godager

  • Redaktør:

    Jan Thoresen

  • Ansvarlig redaktør / direktør:

    Kjetil Opaas

  • Kontakt oss:

    Klikk her

Mest leste på Spise

Dette får du for 190 euro på den beste restauranten i Provence

Maten dufter av «menneskelig nærkontakt».

Hva gjør vi med rips?

Ikke bare Ibsen slet med ripsen. Her er 40 oppskrifter med urbæret.

Stek pizzaen på grillen i sommer

I sommer er det pizza på grillen som gjelder.