Det finnes noen små triks der ute. Noe knep som gjør verden et bedre sted å spise i.

Det er noen geniale triks for å gjøre kjøttet saftig, hvordan potetmosen blir best eller baconet sprøest.

Share

Og det finnes også et genialt knep som gjør brødskiva super. Jeg snakker ikke her om frokosten din, men den lille snacksen du vil ha på kvelden.

Det er et ørlite tips som gjør den store forskjellen. Det du trenger er et hvitløksfedd. I tillegg på brødet være ristet - enten i vanlig brødrister eller på rist i ovnen (praktisk om du skal lage mange).

Hvitløkfeddet deler du i to. Det er enklest å dele det på tvers. Da er det enkelt å holde. Så skraper du mot det ru brødet til det ikke er mer motstand igjen. Omtrent slik:

Det du har nå er en brødskive (eller bagett) med en nydelig hvitløksduft. Herfra og ut er det enkelt. Det beste er å ha på litt olje før du ha på noe mer.

Du kan legge på noen skiver med avokado, god ost (manchego), mozzarella, eller et kyllingbryst for eksempel.

På min variant finner du olje, tomater og balsamico-sirup (som du lager slik).

God snack!

Les også:

Coq au vin har bare én oppskrift som funker

Slik lager du spaghetti carbonara

Slik lager du perfekte brownies

Supereplekaka lager du slik

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Erik Hannemann

Kveldssnack med hvitløk og tomat

Denne snacksen er enkel, supergod og har et minneverdig, innebygget triks.

Ingredienser:

2 stk brød skiver, vanlig eller bagett etc

1 fedd hvitløk

2 ss olivenolje

2 stk tomat

2 ss balsamicosirup

salt og pepper

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!