Dette legger du på grillen

Skal du grille i dag, har vi tipsene.

Når grillspydene er vellykket, og først da, blir det kjempegodt.
Når grillspydene er vellykket, og først da, blir det kjempegodt. Foto: Foto: Erik Hannemann
Sist oppdatert
Snu spydene to-tre ganger når du griller dem.
Snu spydene to-tre ganger når du griller dem. Foto: Foto: Erik Hannemann
MED ØLBOKS: Kyllingen blir helt sjef når du griller den på denne måten.
MED ØLBOKS: Kyllingen blir helt sjef når du griller den på denne måten. Foto: Foto: Erik Hannemann

Det er lørdag, sola skinner i store deler av landet og hvis du ikke har gjort det allerede er det på tide å ta frem grillen.

Rengjør grillristen, finn frem tilbehør og begynn å grille.

Under har vi samlet gode og morsomme oppskrifter for deg.

I tillegg til kjøttet, fisken eller kyllingen må du ha noe godt tilbehør. Da kan du prøve den klassiske potetsalaten med en ny vri, grillet asparges eller en skikkelig god salat med laks og frukt.

(Over 10.000 følger Sjuve på Facebook)

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her

Les også:

Slik blir laksen god

En oppskrift på glutenfri kake for alle

Her er det beste ostekake-knepene

10 oppskrifter med kjøttdeig

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Denne saken ble første gang publisert 30/04 2011, og sist oppdatert 26/06 2017.

Les også