Programserien "4-stjerners middag" går på TVNorge mandag til fredag klokken 19.30 og har blitt svært populær. Vi på Klikk har bestemt oss for å følge serien denne sesongen.

I kveld får vi blandt annet se den raskeste måten å lage majones på. Vi har fått tatt en sniktitt på den metoden (sjekk videoen overfor!).

Konseptet i 4-stjerners middag er enkelt: Kjente personer åpner sine hjem og er vertskap for hverandre og for norske TV-seere. Hvem av kokkeaspirantene står igjen som Norges beste kjendiskokk når 16 uker med 4-stjerners middag er fortært? Det er det denne svært uhøytidelige konkurransen handler om.

Majones er kjekt å kunne lage - og har du sett videoen vet du hvordan for evig og alltid.

TVNorge

Majones

Majones er forbløffende enkelt å lage med stavmikseren (eller bare med visp).

Ingredienser:

1 stk egg

1 ss dijonsennep

1 ts eddik

4 dl olje, helst av raps eller solsikke

sitronsaft

salt og pepper

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!