Det er duket for en ny uke med TV-serien 4-stjerners middag.

I 4-stjerners middag skal fire kjente personer hver uke åpne dørene til sine hjem, og være vertskap for hverandre og for norske TV-seere. Hvem av kokkeaspirantene står igjen som Norges beste kjendiskokk når 16 uker med 4-stjerners middag er fortært? Det er det den uhøytidelige konkurransen handler om.

Programserien som går mandag til fredag klokken 19.30 har blitt populær. Vi på Klikk har bestemt oss for å følge serien denne sesongen. I forrige uke var det asiatiske grillspyd som stod på menyen.

Her er de andre oppskriftene:

Italiensk focaccia

Hjemmelaget frokostblanding,

Kokospannacotta,

Superrask majones

Sjokoladeterrine

Fisketartar

Pakore - indisk snadder

Tilbehør til fisk

Vi kommer til å samle alle oppskriftene og videoene her.

Denne uken er det Isabella Martinsen, Maria Bodøgaard, Per Heimly og May Lisbeth M. Myrvang som lager mat. Det skal lages mye mat, og vi har valgt oss det italienske bondebrødet focaccia. Se videoen ved å klikke på bildet øverst.

Oppskriften finner du nedenfor.

Følg Sjuve på Twitter, så får du svar på alt de lurer på om mat

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her

Les også:

Pannekaker med ny topp

Slik baker du laks i ovnen

Slik lager du perfekte muffins

Oreokake blir godt på denne måten

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

TVNorge

Focaccia

Her får du en enkel oppskrift på focaccia.

Ingredienser:

750 g hvetemel

7 dl vann

6,5 g gjær

0,5 dl vann

12 g salt

olivenolje

flaksalt

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!