Fra 4-stjerners middag får vi denne gangen servert en kul og enkel sursøt, asiatisk saus (klikk bildet overfor for å se videoen). Den kan du servere til mye forskjellig mat. Jeg legger ved to oppskrifter, en på fisk og noen asiatiske grillspyd.

I kveld klokken 1930 benker man seg foran TV'n for å se på TV-serien på TVNorge.

Vi på Klikk har bestemt oss for å følge serien denne sesongen.

Tidligere har vi fått se gode oppskrifter på:

Asiatiske grillspyd

Italiensk focaccia

Hjemmelaget frokostblanding

Kokospannacotta

Superrask majones

Sjokoladeterrine

Pakore - indisk snadder

Tilbehør til fisk

TVNorge

Laksetartar med soya

Denne fisketartaren er med pepperrot, gressløk, brødkrutonger og salat.

Til 8 porsjoner:

1 kg laks eller røye filet, skinn- og benfri

1 bt gressløk, finhakket

0,5 dl parmesan, nyrevet

0,5 dl olivenolje

7 ss soyasaus

0,5 stk lime, saften

salt og pepper

Krutonger

10 skiver loff, ganske tynne

75 g smør

1 stk revet skal av en sitron

Salat

diverse salatblader, opprevet

olje

sitronsaft

salt og pepper

Dressing

1,5 dl crème fraîche

2 ss gressløk, finnhakket

1 ss pepperrot, revet

2 ss sitronsaft

salt og pepper

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!