Klikk følger TV-serien 4-stjerners middag denne sessongen. Hver uke legger vi ut en video med tilhørende oppskrift. Tidligere har vi hatt gleden av å vise fram følgende saker:

Asiatiske grillspyd

Italiensk focaccia

Hjemmelaget frokostblanding

Kokospannacotta

Superrask majones

Sjokoladeterrine

Fisketartar

Tilbehør til fisk

Vi har samlet alle videoene her.

Programmet begynner hver kveld klokken 1930 på TVNorge. Denne gangen får vi en oppskrift på pakore. Det er svært populært i India og Pakistan. Pakore er en røre som lages av kikertmel og krydder. Den brukes til å dyppe grønnsakene i før de friteres. På sitt mest perfekte er pakore sprø, smakfulle herligeheter som kresne barn også liker. Og det sier ikke så lite.

Se videoen ved å trykke på bildet - oppskriften finner du nedenfor.

TVNorge

Pakore

Indisk mat på sitt beste! Dette er små, sprø herligheter som alle kan like...

Ingredienser:

250 g mel av kikerter (kikertmel)

1 ts bakepulver

1,5 dl vann med kullsyre eller kefir

2 ts salt

1 ts chilipulver

1 ts garam masala

1 ts koriander, malt

2 fedd hvitløk

2 ss hakket, frisk koriander

Grønnsaker

100 g spinat

125 g rødløk

100 g poteter

0,5 stk rød paprika (eller grønn)

75 g aubergine

6 dl olje til fritering

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!