OPPSKRIFT PÅ SJOKOLADETERRINE

Sjokoladeterrine

Det er slettes ikke vanskelig - ikke med denne metoden.

I kveld klokken 1930 benker man seg foran TV'n for å se på 4-stjerners middag på TVNorge.

Vi på Klikk har bestemt oss for å følge serien denne sesongen.

Tidligere har vi fått se en lekre oppskrifter på

Asiatiske grillspyd

Italiensk focaccia

Hjemmelaget frokostblanding

Kokospannacotta

Superrask majones

Fisketartar

Pakore - indisk snadder

Tilbehør til fisk

Vi har samlet alle videoene her.

Denne videoen handler altså om hvordan du lager en herlig sjokoladeterrine - noen vil kanskje kalle det for en sjokoladeparfait.

Uansett, sjekk fremgangsmåten og kos deg med herligeheten!

Oppskriften finner du under.

henter innhold

Kommentarer:

Bilde ansvarlig
Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Finn oppskrifter

Lag din egen oppskrift

På forsiden av Spise

OPPSKRIFTER MED APRIKOS: Her får du åtte forslag til hva du kan lage med aprikos.=

Åtte fantastiske måter å bruke aprikos

Du: Prøv denne med chevre og aprikos.

=

Stek pizzaen på grillen i sommer

I sommer er det pizza på grillen som gjelder.

SVINENAKKE: Svinenakke trenger tid. I denne oppskriften lages den med løk, hvitløk og hvitvin - og to og en halv time.=

Genialt enkelt kjøtt som også er genialt godt

Dette kjøttet er umulig å mislykkes med.

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

Denne øl-quizen bør du klare

Greier du ikke disse enkle spørsmålene, er det jaggu dårlig stelt.

artikkel bilde

Her fyller du Europas billigste drivstoff

Norge er, kanskje ikke uventet, dyrest i klassen.

artikkel bilde

Tre stylister forteller hva de elsker å gå med på fest

Ingenting å ha på deg? Sjekk dette.

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

Fagansvarlig mat:

  • Leder digitale medier:

    Tore A. Godager

  • Redaktør:

    Jan Thoresen

  • Ansvarlig redaktør / direktør:

    Kjetil Opaas

  • Kontakt oss:

    Klikk her

Mest leste på Spise

Hva gjør vi med rips?

Ikke bare Ibsen slet med ripsen. Her er 40 oppskrifter med urbæret.

Dette får du for 190 euro på den beste restauranten i Provence

Maten dufter av «menneskelig nærkontakt».

Kaldt, enkelt og supergodt!

Sommermaten skal være lett