Proffdanserne i «Skal vi danse» avslører

Dette visste du ikke om Skal vi danse-kjendisene

I løpet av mange og lange treningstimer på parketten kommer proffdanserne og deres kjente dansepartnere svært tett på hverandre – på både godt og vondt.

<b>SKAL VI DANSE-DELTAKERE</b>: Nate Kahungu, Eirik Søfteland, Agnete Saba, Triana Iglesias, Jørgine Massa Vasstrand, Cengiz Al, Aleksander Hetland, Iselin Guttormsen, Lasse Matberg, Kari Traa, Katrine Moholt, Victor Sotberg og Martine Lunde.
SKAL VI DANSE-DELTAKERE: Nate Kahungu, Eirik Søfteland, Agnete Saba, Triana Iglesias, Jørgine Massa Vasstrand, Cengiz Al, Aleksander Hetland, Iselin Guttormsen, Lasse Matberg, Kari Traa, Katrine Moholt, Victor Sotberg og Martine Lunde. Foto: TV 2/Espen Solli
Sist oppdatert

Sesong 18 av det populære TV 2-programmet «Skal vi danse» er godt i gang, og det er kun seks lørdager igjen før den store finalen.

Danserne har tilbragt mange uker sammen i dansesalen, og vi fikk derfor proffdanserne til å avsløre kjendisenes beste og svakeste sider – og kanskje en hemmelighet eller to.

1. Nadya Khamitskaya

Om dansepartneren Nate Kahungu:

Hva vil du trekke frem som Nates beste egenskaper?

– Han er snill. Jeg tror heller ikke mange vet at han er veldig høflig når han prater. Det er få 26-åringer som prater uten banneord! skryter Nadya.

Nate kommer kjapt med en forklaring på det:

– Det er takket være mamma!

<b>NADYA KHAMITSKAYA OG NATE KAHUNGU:</b> Nate Kahungu deltok sist i 2020, der han havnet på en 2. plass.
NADYA KHAMITSKAYA OG NATE KAHUNGU: Nate Kahungu deltok sist i 2020, der han havnet på en 2. plass. Foto: TV 2

Hva er Nates svake sider eller uvane?

– Jeg vet hva det er! Så spørs om Nadya snakker sant eller ikke! Jeg tar meg nemlig en fest litt for mye og litt for ofte! innrømmer Nate.

– Men han har blitt bedre! Når du er 26 år og bor i byen er det naturlig at du tar deg en tur ut med venner. I det daglige liv er det ingen uvane, bare når du deltar på «Skal vi danse», forsvarer Nadya sin dansepartner.

Les også: Nadya Khamitskaya Andersen: – Trodde ikke at det var sant

2. Jørgen Nilsen

Om den tidligere dansepartneren Agnete Saba:

Hva vil du trekke frem som Agnetes beste egenskaper?

– Agnete er ekstremt musikalsk. Hun klarer å finne hver takt og tone i låten – hun teller takt og toner mye bedre enn meg! Utrolig deilig å få hjelp til det. Så har hun en energi rundt seg som gjør at hun klarer å selge stillhet. Som er ekstremt sjeldent, forteller Jørgen.

Hva er Agnetes svake sider eller uvane?

– Denne kan jeg ta, ler Agnete, og fortsetter:

– Nå har vi kjent hverandre en stund, og jeg er mye syk! Plutselig er det stopp, og jeg tenker: Kroppen min tåler ikke det her! Så blir det bedre. Det er en evig runddans.

Jørgen følger opp lattermildt: – En svak side er kanskje dårlig immunforsvar, ja. Og så må hun nok jobbe en del med bena!

Les også: Småbarnsforeldrene Helene Olafsen og Jørgen Nilsen deltar i Skal vi danse: – Det blir en kabal som skal legges

<b>JØRGEN NILSEN OG AGNETE SABA: </b>Agnete Saba var den syvende som måtte forlate konkurransen, og er nå ute av Skal vi danse - all stars.
JØRGEN NILSEN OG AGNETE SABA: Agnete Saba var den syvende som måtte forlate konkurransen, og er nå ute av Skal vi danse - all stars. Foto: TV 2

3. Helene Spilling

Om dansepartneren Aleksander Hetland:

Hva vil du trekke frem som Aleksanders beste egenskaper?

– Han er ekstremt morsom og dedikert. Han er faktisk mye morsommere enn jeg trodde og det kanskje folk flest vet! avslører Helene.

Hva er Aleksanders svake sider eller uvane?

– Han er utålmodig, kommer det kjapt.

Les også: Slik trener Helene Spilling fra «Skal vi danse»

<b>HELENE SPILLING OG ALEKSANDER HETLAND: </b>Aleksander Hetland deltok sist i 2019, og stakk av med seieren i konkurransen.
HELENE SPILLING OG ALEKSANDER HETLAND: Aleksander Hetland deltok sist i 2019, og stakk av med seieren i konkurransen. Foto: TV 2

4. Catalin Mihu

Om dansepartneren Iselin Guttormsen:

Hva vil du trekke frem som Iselins beste egenskaper?

– Iselin gir aldri opp. Hun er sterk og står for det hun vil, forteller Catalin.

Hva er Iselins svake sider eller uvane?

– Hun blir fort sint på seg selv og er veldig selvkritisk. Så er hun nok mye mer sårbar enn folk tror, avslører Catalin.

Les også: Iselin Guttormsen: – Jeg føler meg sterkere etter bruddet

<b>CATALIN MIHU OG ISELIN GUTTORMSEN: </b>Iselin Guttormsen deltok sist i konkurransen i 2021, men måtte trekke seg allerede etter den første dansen på grunn av skade.
CATALIN MIHU OG ISELIN GUTTORMSEN: Iselin Guttormsen deltok sist i konkurransen i 2021, men måtte trekke seg allerede etter den første dansen på grunn av skade. Foto: TV 2

5. Egor Filipenko

Om den tidligere dansepartneren Katrine Moholt:

Hva vil du trekke frem som Katrines beste egenskaper?

– Katrine er så vanvittig blid og positiv hele tiden! Det er jo non stopp. Hun er som en duracell-kanin. Katrine er den som drar meg opp og frem, føler jeg, skryter Egor.

Hva er Katrines svake sider eller uvane?

– Det er en side som er ganske vesentlig – hun tenker veldig mye. Hun er så kreativ i hodet sitt og det er mange forslag. Hun kommer med sikkert 16 nye forslag hele tiden!

Hvis jeg våger å nevne en annen dans, er hun ferdig med det hun driver med og klar for den med en gang. Jeg må nesten holde henne litt tilbake! røpet Egor før han måtte forlate konkurransen på grunn av skade.

Les også: (+) Egor om vrakingen, bruddet med kona og den store forvandlingen

<b>EGOR FILIPENKO OG KATRINE MOHOLT: </b>Proffdanseren Egor Filipenko måtte dessverre trekke seg som proffdanser, så nå danser Katrine Moholt sammen med danseren Tarjei Svalastog.
EGOR FILIPENKO OG KATRINE MOHOLT: Proffdanseren Egor Filipenko måtte dessverre trekke seg som proffdanser, så nå danser Katrine Moholt sammen med danseren Tarjei Svalastog.

6. Santino Mirenna

Om dansepartneren Jørgine Massa Vasstrand:

Hva er Jørgines beste sider?

– Jørgine har stor treningskapasitet og en enorm viljestyrke og konkurranseinstinkt! Mange tror at hun er en hard jente, kun drevet av ønsket om å være best, men Jørgine er utrolig sjenerøs, omsorgsfull og veldig snill, forteller Santino.

Hva er Jørgines svake sider eller uvane?

– Når Jørgine har bestemt seg for at noe er vanskelig, er det innimellom litt utfordrende å få henne på andre tanker …, innrømmer dansepartneren.

<b>SANTINO MIRENNA OG JØRGINE MASSA VASSTRAND:</b> Jørgine Massa Vasstrand deltok sist i 2019, der hun havnet på en 2. plass.
SANTINO MIRENNA OG JØRGINE MASSA VASSTRAND: Jørgine Massa Vasstrand deltok sist i 2019, der hun havnet på en 2. plass. Foto: TV 2

7. Rikke Lund

Om dansepartneren Cengiz Al:

Hva vil du trekke frem som Cengiz` beste egenskaper?

– Hans beste egenskaper dansemessig, mener jeg er formidlingsevne, kreativitet og ønske om å bli så god som han kan, mener Rikke.

Hva er Cengiz` svake sider eller uvane?

– Jeg vi ikke si uvane, men noe som er litt mer utfordrende for Cengiz, er nok alle reglene som finnes i sportsdans. Men jeg tror de vokser på ham når han ser resultatet!

Noe folk flest kanskje ikke vet er at Cengiz holdt på å si nei til «Skal vi Danse» i år fordi han har en skuespillerjobb som han gjør parallelt med årets sesong.

Les også: Dette er deltakerne i «Skal vi danse: all stars»

<b>RIKKE LUND OG CENGIZ AL:</b> Cengiz Al deltok sist i 2017, og havnet den gang på en 2. plass.
RIKKE LUND OG CENGIZ AL: Cengiz Al deltok sist i 2017, og havnet den gang på en 2. plass. Foto: TV 2

8. Ewa Trela

Om den tidligere dansepartneren Eirik Søfteland:

Hva vil du trekke frem som Eiriks beste egenskaper?

– Det må være hans enorme musikalitet og gode humør! stråler Ewa.

Hva er Eiriks svake sider eller uvane?

– Han har en uvane med å komme for sent på trening, av og til! ler Ewa.

– Det er fordi jeg bruker så lang tid på badet om morgenen! repliserer Eirik lattermildt.

<b>EWA TRELA OG EIRIK SØFTELAND: </b>Eirik Søfteland røk ut i tredje episode av «Skal vi danse - all stars».
EWA TRELA OG EIRIK SØFTELAND: Eirik Søfteland røk ut i tredje episode av «Skal vi danse - all stars». Foto: TV 2

9. Tom Erik Nilsen

Om den tidligere dansepartneren Kari Traa:

Hva vil du trekke frem som Karis beste egenskaper?

– Kari er positiv og blid hver eneste dag – og hun står på! Så er hun supersterk og leverer når det gjelder, forteller Tom-Erik.

Hva er Karis svake sider eller uvane?

– Kari sliter litt med holdninger, rekker Tom-Erik å si før Kari selv overtar:

– Det er elleve år siden sist, så holdningen har falt litt, ja. Jeg har også problemer med å få følelsene helt ut i fingerspissene. Sånn er det når du har litt høye skuldre, smiler Kari.

Les også: Kari Traa: – Derfor forsvant jeg fra rampelyset

<b>TOM-ERIK NILSEN OG KARI TRAA: </b>I den sjette runden i «Skal vi danse - all stars» var det Kari Traa som måtte forlate konkurransen.
TOM-ERIK NILSEN OG KARI TRAA: I den sjette runden i «Skal vi danse - all stars» var det Kari Traa som måtte forlate konkurransen. Foto: TV 2

10. Tarjei Svalastog

Om den tidligere dansepartneren Martine Lunde:

Hva vil du trekke frem som Martines beste egenskaper?

– Martine har veldig mange gode egenskaper, hun er alltid positiv, hun tør å teste ut nye elementer selv om hun egentlig synes det kan være skummelt. I tillegg er hun snill med alle de andre deltagerne, ramser Tarjei opp.

<b>MARTINE LUNDE OG TARJEI SVALASTOG: </b>Martine Lunde havnet i duell mot Katrine Moholt, og måtte forlate «Skal vi danse - all stars» i fjerde episode.
MARTINE LUNDE OG TARJEI SVALASTOG: Martine Lunde havnet i duell mot Katrine Moholt, og måtte forlate «Skal vi danse - all stars» i fjerde episode. Foto: TV 2

Hva er Martines svake sider eller uvaner?

– Vi sliter med ribbena til Martine, som gjør at vi blir litt begrenset i hvilke løft vi kan gjøre, forteller Tarjei.

11. Philip Raabe

Om den tidligere dansepartneren Victor Sotberg:

Hva vil du trekke frem som Victors beste egenskaper?

– Victor gir aldri opp. Har han satt seg et mål, går han for det 100 prosent – og trener uten stopp. Dessuten er han alltid positiv! Det følger et ekstra press med at vi er to gutter som danser sammen, og Victor har et budskap han kjenner på viktigheten av å få frem. Dette gjør han like mye for alle der ute som han gjør for seg selv, forteller Philip.

Hva er Victors svake sider eller uvaner?

– Victor legger hele hjertet og sjelen i dette, og han blir veldig skuffet når han ikke får det til. Da føler han at han også skuffer alle der ute. Det kan også gjøre ham litt nervøs før vi skal danse. Han er nok litt hard mot seg selv og jeg prøver å få ham til å senke skuldrene, sier Philip.

Les også: «Du er så viktig. Du er så viktig. Du er så VIKTIG!» ropte Tore Petterson til Victor Sotberg. Jeg forstår nå hvor rett han hadde

<b>PHILIP RAABE OG VICTOR SOTBERG: </b>I femte runde var det Kari Traa og Victor Sotberg som måtte ut i duell, der Victor tapte og dermed måtte forlate programmet.
PHILIP RAABE OG VICTOR SOTBERG: I femte runde var det Kari Traa og Victor Sotberg som måtte ut i duell, der Victor tapte og dermed måtte forlate programmet. Foto: TV 2

Denne saken ble første gang publisert 10/10 2022, og sist oppdatert 11/10 2022.

Les også