Iselin Guttormsen etter samlivsbruddet

– Jeg føler meg sterkere etter bruddet

Først brakk hun ankelen, så ble det samlivsbrudd etter 11 år. Etter et tøft år er Iselin Guttormsen glad for at hun får en ny sjanse i «Skal vi danse - all stars».

<b>ISELIN GUTTORMSEN:</b> Etter fjorårets brudd er Iselin blitt alenemamma, bygger nytt hus og kjenner på en helt ny kraft som hun tar med seg inn på parketten i «Skal vi danse».
ISELIN GUTTORMSEN: Etter fjorårets brudd er Iselin blitt alenemamma, bygger nytt hus og kjenner på en helt ny kraft som hun tar med seg inn på parketten i «Skal vi danse». Foto: Morten Bendiksen
Sist oppdatert

Sexolog og influenser Iselin Guttormsen (35) hadde en svært tøff høst i fjor. Allerede etter første «Skal vi danse»-sending måtte hun trekke seg fra TV 2-programmet fordi hun hadde brukket ankelen.

– Jeg ble veldig lei meg og gikk inn i en dyp sorg. Vi hadde akkurat startet med sendinger og jeg var innmari nervøs på premieren. Jeg hadde vondt i magen, og da vi var ferdige med dansen var jeg helt skjelven.

– Jeg gledet meg til å komme i gang og til at de verste nervene skulle roe seg ned slik at jeg kunne få mer kontroll over kroppen. Men dit kom vi aldri på grunn av skaden, forteller hun.

Les også: Dette er deltakerne i «Skal vi danse: all stars»

<b>MÅTTE TREKKE SEG:</b> Iselin i TV 2-studioet med krykker da hun annonserte at hun måtte trekke seg fra fjorårets «Skal vi danse» etter å ha brukket ankelen. Skaden førte til at hun gikk med krykker i åtte måneder.
MÅTTE TREKKE SEG: Iselin i TV 2-studioet med krykker da hun annonserte at hun måtte trekke seg fra fjorårets «Skal vi danse» etter å ha brukket ankelen. Skaden førte til at hun gikk med krykker i åtte måneder. Foto: Thomas Andersen/TV 2

Gått gjennom et samlivsbrudd

Født: 11. februar 1987

Alder: 35 år

Yrke: Influenser

Fra: Drammen

Bosted: Åros

Barn: To døtre, Iben og Ingelin

Se mer

Situasjonen gikk fra vondt til verre da Iselin senere denne høsten gikk gjennom et samlivsbrudd.

Etter 11 år som kjærester, valgte hun og samboeren Tom – som hun har to døtre med – å gå hver til sitt.

– Det har skjedd masse forandringer det siste året. Jeg er blitt singel, er alenemamma annenhver uke, jeg driver og bygger hus og skal liksom stå på egne ben. Det har jeg ikke gjort på lang, lang tid – eller kanskje nesten aldri – når jeg har vært i en relasjon så lenge.

<b>TOM SØRENSEN:</b> Iselin og samboeren Tom har vært å se i TV 2-serien «Bloggerne» sammen. I fjor høst valgte de å gå hver til sitt.
TOM SØRENSEN: Iselin og samboeren Tom har vært å se i TV 2-serien «Bloggerne» sammen. I fjor høst valgte de å gå hver til sitt. Foto: Espen Solli/TV 2

Guttormsen forteller at alt er veldig nytt og skummelt, men at det også gir henne en indre kraft.

– Det er en slags kvinnelige urkraft. Jeg føler meg ganske rå som får til alt det jeg gjør nå på egen hånd, smiler hun.

Les også: (+) Jeg kom hit for å få et godt liv med en norsk mann. Men sånn ble det ikke

Deltaker i «Skal vi danse – All stars»

Iselin jublet over å få en ny sjanse til å gi alt på parketten da TV 2 ringte og ville ha henne med i årets «Skal vi danse – All stars».

Hver lørdag i perioden 27. august til og med 12. november vises programmet på TV 2 kl. 19.30.

Programmene vises også på TV 2 Play.

Se mer

Hun merker stor forskjell på seg selv nå sammenlignet med hvordan hun følte seg i forkant av fjorårets «Skal vi danse»-sesong, og imponerte med en het dans sammen med dansepartner Catalin under første sending.

– Jeg føler meg sterkere etter bruddet på alle mulige plan. Både psykisk og fysisk. Jeg føler meg mer klar og bedre utrustet for «Skal vi danse», selv om jeg møter knallhard konkurranse.

<b>SKAL VI DANSE:</b> Både Iselin Guttormsen og dansepartneren Catalin Mihu er svært fornøyde med en ny sjanse i programmet, etter Guttormsen måtte trekke seg fra programmet etter en skade i 2021.
SKAL VI DANSE: Både Iselin Guttormsen og dansepartneren Catalin Mihu er svært fornøyde med en ny sjanse i programmet, etter Guttormsen måtte trekke seg fra programmet etter en skade i 2021. Foto: TV 2

Guttormsen håpet på en ny sjanse til å delta i programmet, men «Allstar»-sesongen gjorde henne usikker.

– Jeg fikk egentlig beskjed om at jeg ikke kom til å få det fordi den neste sesongen skulle bli «Allstar». Derfor er jeg veldig takknemlig for at jeg får lov til å være med, stråler hun.

Dansepartneren Catalin Mihu (28) sier seg enig.

– Jeg er veldig glad for at vi får en ny sjanse. Iselin er en veldig tøff og sterk kvinne som står på og trener hardt. Hun er kjempemotivert, og jeg gleder meg skikkelig til å danse med henne igjen, sier Catalin til Her og Nå.

– Hva synes døtrene dine om at du deltar i «Skal vi danse» igjen?

– De gleder seg masse, selv om de jo er klar over at det kan bli en heftig høst er jeg er mye borte. De er veldig stolte av meg, og synes det er gøy med glitter, glamour og show, smiler Iselin til Her og Nå.

Denne saken ble første gang publisert 09/09 2022, og sist oppdatert 09/09 2022.

Les også