Skjønnhetstips

Keiras hemmelige skjønnhetstips

Keira Knightley (26) avslører sine hemmelige skjønnhetstriks.

COCO KEIRA: Modell og skuespiller Keira Knightley en av Chanels muser, og fronter parfymen Coco Mademoiselle. - Det var den parfymen jeg brukte uansett, så da passet det meg bra!
COCO KEIRA: Modell og skuespiller Keira Knightley en av Chanels muser, og fronter parfymen Coco Mademoiselle. - Det var den parfymen jeg brukte uansett, så da passet det meg bra! Foto: Foto: Stella og produsentene
Publisert Oppdatert

"The number one beauty icon". "The sexiest woman in the world". "Best International Actress".

Titlene har haglet over skuespilleren og modellen Keira Knightley (26) siden hun slo gjennom i storfilmen "Bend it like Beckham" for ti år siden. Du ser henne stadig i designerkjoler på den røde løperen, men på hjemmebane er hun langt mer laidback.

Hun bruker sjelden sminke når hun har fri, og er ikke av typen som bruker timesvis på badet.

- Jeg er veldig rask på badet, og spesielt nå med den korte bob-frisyren. Jeg har ikke angret på at jeg klipte håret i det hele tatt, nå er det så enkelt. Vask og gå. Perfekt!

Skjønnhetsfavoritter

Men noen skjønnhetsfavoritter har hun likevel, til de spesielle anledningene.

1. Parfyme: Keira er ansiktet til Chanels Coco Mademoiselle. - Det var denne parfymen jeg brukte uansett, så da passet det meg bra. Da slipper jeg å lyve om at jeg liker den. (Coco Mademoiselle edp, kr 755.)

2. Hudpleie: Keira bruker Kanebo Sensal Silky purifying cream soap for å rense huden. - Den gjør huden min veldig frisk og naturlig. (Kr 425.)

3. Lepper: Til mørke øyne er det fint med lyse lepper. Keira tegner opp leppene sine med en hudfarget lipliner. - No7 lipliner i Nude har den perfekte fargen. (Kr 99).

FAVORITTENE: Dette er skjønnhetsproduktene Keira Knightley sverger til  når hun skal pynte seg.
FAVORITTENE: Dette er skjønnhetsproduktene Keira Knightley sverger til når hun skal pynte seg.

4. I kinnene: Keira liker å bruke en farget leppepomade i kinnene sine for å få en glødende effekt. Denne er fra Korres Mandarin lipbutter stick, i fargen peach. (Kr 99).

Psst... her er det lurt å gå for en variant som ikke tetter porene, så gå for rene og naturlige oljer og unngå leppepomader med mineraloljer.

5. Øyne: Bruk forskjellige mørke bruntoner for å få Keiras myke, sotede øyne. Hun bruker gjerne en kombinasjon av lys og mørk eyeliner for å få den sotede øyensminken hun har brukt i mange år. Bobbi Brown Chocolate og gold eye paint palette, kr 475.

6. Øyenbryn: Markerte øyenbryn får hun ved hjelp av øyenbrynsskygge. Denne er fra Laura Mercier, heter Browpowder duo - og koster 270 kr.

7. Hår: Denne stylingkremen er kjendisenes favoritt, også Keiras! Frédéric Fekkai Brilliant Glossing, kr 194.

8. Hud: Keiras makeupartist bruker foundation fra Bobbi Brown når han sminker Keira til eventer. Den heter Lumnious Moisturizing foundation, og koster kr 470.

9. Øyne: En kajal er et must når man skal lage sotede øyne, denne heter Creamy Eye Pencil og er fra Bobbi Brown. (Kr 185)

10. Øyevipper: - Jeg er stor fan av Inimitable mascara fra Chanel. Om man har det travelt, slik jeg ofte har, trenger du ikke bruke vippetang. For denne maskaraen gir både bøy, fylde og lengde i ett strøk.

Foruten produktene, sverger Keira til litt hverdagsluksus - både på salong og hjemme på badet.

- Jeg unner meg manikyr, pedikyr og ansiktsbehandlinger jevnlig. Og jeg elsker å ta et bad så fort jeg har mulighet. Når jeg er på ferie, fyller jeg alltid i badekaret!

Vi i Det Nye elsker å få innsyn i kjendisenes beste skjønnhetstips. Tidligere har vi snakket med supermodell og skuespiller Rosie Huntington-Whiteley om hennes best bevarte hemmeligheter.

Les også:

Disse modellene er mest sexy

Jukser modellene tykkere

Slik retusjeres modellene

Her er de beste nettbutikkene

Stor test av neglelakker

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning