Rosie Huntington-Whiteley er kåret til verdens mest sexy kvinne, og gjør suksess som Victoria's Secret-modell og skuespiller.

Det er ikke sjelden hun er å spotte på den røde løperen i Hollywood med skuespillerkjæresten Jason Statham - like vakker hver gang.

Men det er ikke bare på skjønnhetsfronten Rosie gjør suksess, hun regnes også som en trendsetter og et stilikon for jenter verden over.

Se og lær av verdens mest sexy kvinne!

Skinnet bedrar

Selv hevder skjønnheten at skinnet bedrar.

- Som modell er jeg glamorøs, balansert og elegant. Men de som kjenner meg privat, vil fortelle deg at jeg er alt annet enn de tingene. Jeg er nok bare veldig god i jobben min! forteller Rosie i et portrettintervju i den ferskeste utgaven av Det Nye.

Hun sverger dessuten til spray-tan, og forteller at den gylne, fantastiske fargen vi ser på Victoria's Secret-showene stort sett alltid er fake.

02.MAY.2011. NEW YORK ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY ARRIVING AT THE COSTUME INSTITUTE GALA BENEFIT CELEBRATING ALEXANDER McQUEEN IN NEW YORK, AMERICA. BYLINE: OPTICPHOTOS.COM *THIS IMAGE IS STRICTLY FOR NORWAY, DENMARK FINLAND, SWITZERLAND, AUSTRIA, POLAND, UKRAINE og CZECH REPUBLIC ONLY* * FOR OTHER REGIONS PLEASE CONTACT OPTICPHOTOS - 0208 954-5968*=

SKJØNNHETSTIPS: Rosie Huntington-Whiteley har flere tips til deg som vil kopiere looken hennes. © Foto: Bulls

Sexy skotøy

Rosie elsker stilen til unge, europeiske damer; feminin, sexy og litt rock 'n' roll.

Hun trives best i behagelige klær, men klarer seg ikke uten høye hæler. Favorittskoene hennes er fra Louboutin.

- De får meg til å føle meg som en kvinne. Jeg føler at de får deg til å se veldig sexy ut - snittet, sømmene, fargene og pynten. Hver kvinne bør være heldig nok til å ha et par, har Rosie uttalet til Fox News.

- Man bør spare opp til et par ved å legge til side noen dollar i uken. Det er verdt det, jenter, det er virkelig verdt det!

Rosies skjønnhetstips

Den britiske yndlingen mener det ikke er spesielt avansert å gjøre det beste ut av sitt eget utseende.

- Det viktigste for meg er å se ung og fresh ut, sier hun.

Under får du Rosies enkle, men effektive skjønnhetstips:

1. Drikk masse vann.

2. Få i deg sunn mat med nok næring.

3. Sørg for å bevege deg.

4. Unn deg en ansiktsbehandling og en hårklipp i ny og ne.

5. Smil og vær glad!

- Og jeg spiser karbohydrater, sier hun. - De fleste modeller gjør det.

Les hele portrettet av Rosie Huntington-Whiteley i siste utgave av Det Nye, der hun blant annet snakker om presset hun føler etter å ha blitt kåret til verdens mest sexy dame.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!