F&B TESTER

«Luksusbarnestolen» som gir mest for pengene

Billigere barnestoler kan være vel så bra, men hvis du skal unne deg litt dyr design, hvilken skal du gå for?

TESTPANEL: Mødrene i barselgruppen er valgt ut og satt sammen til et testpanel som skal teste produkter for baby og barn. De har forskjellige utdannelser og jobber, noen er førstegangsmødre, andre har flere barn. Alle har testet alle produktene i saken. Poengsummene er et gjennomsnitt av mødrenes vurderinger.
TESTPANEL: Mødrene i barselgruppen er valgt ut og satt sammen til et testpanel som skal teste produkter for baby og barn. De har forskjellige utdannelser og jobber, noen er førstegangsmødre, andre har flere barn. Alle har testet alle produktene i saken. Poengsummene er et gjennomsnitt av mødrenes vurderinger. Foto: Maria Warnke Nørregaard
Publisert Oppdatert

Det finnes mange gode alternativer når det kommer til høystoler, og noen av de rimeligste kan kanskje være vel så praktiske som de fancy og dyre. Men hvis du nå en gang skal unne deg en luksusstol med lekkert design, hvilken skal du gå for da?

Enkel å rengjøre

Det er deilig når en høystol både er behagelig for den lille og enkel for de voksne å gjøre ren - særlig, når det står grøt og mos på menyen.

Les også: Bildene av den norske trillingmoren gikk verden rundt

Barselgruppen har testet fem stoler på sine ettåringer, og valgt ut sin favoritt. Alle mødrene har testet alle stolene i saken.

Poengsummene er et gjennomsnitt av mødrenes vurderinger. Vi har vurdert pris, brukstid, design, funksjon og komfort.

FLERE MULIGHETER: Alle stolene i testen, med unntak av Flexa, har nyfødtsete som kan kjøpes som ekstra tilbehør. I tillegg finnes det et varierende utvalg av annet ekstrautstyr til stolene..
FLERE MULIGHETER: Alle stolene i testen, med unntak av Flexa, har nyfødtsete som kan kjøpes som ekstra tilbehør. I tillegg finnes det et varierende utvalg av annet ekstrautstyr til stolene.. Foto: Maria Warnke Nørregaard

- Oh la la, kjærlighet ved første blikk!, var en av mødrenes spontane reaksjon på testvinner Nomi by Evomove.

Les også: Slik velger du riktig barnevogn

Klikk deg inn på hvert produkt for å lese begrunnelsen:

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning