tEST AV HØYSTOLER

Stokke Tripp Trapp

En ekte klassiker, som passer til alt.

Tripp Trapp-stolen kan man ha i flere generasjoner.
Tripp Trapp-stolen kan man ha i flere generasjoner. Foto: Produsentene
Publisert Oppdatert

STOKKE TRIPP TRAPP HØYSTOL I TRE
- Kvalitetsklassike
-Maks. 85 kilo
- 1799 kr fra Stokke.com
- Babysett 399 kr, pute 449 kr, brett, 399 kr

Poengsum: 5,2

DESIGN Klassikeren over alle klassikere! Enkel, solid og stilren, og den kan brukes både til baby og junior – what's not to like? Til gjengjeld er den tung, så man bør flytte minst mulig på den. Og alt av tilbehør som babysett, pute og sele må kjøpes i tillegg, et must, hvis man vil ha maks komfort og sikkerhet for de små.

FUNKSJON Ulempene med størrelse og vekt veies opp for av den sikkerheten og holdbarheten du får med stolen. Og det at den kan brukes i mange år. Setet og fotstøtten kan justeres, men du må bruke verktøy, noe som ikke tar lang tid, men er litt tungvint. Bonus: Babysettet kommer med små skinner til stolbena, som gjør at stolen ikke kan velte – smart!

KOMFORT Ingen store klager, men vi anbefaler at du kjøper puten så setet blir litt mykere for små babystumper. Vi elsker formen på ryggen i babysettet, som gir helt riktige støtte til små barnerygger. Minus: Mange sprekker hvor mat kan gjemme seg = mer vaskearbeid!

Verdt pengene? Ja! En ekte klassiker, som passer til alt, og den er kjent for å kunne holde i flere generasjoner. Eneste grunnen til at den ikke vinner førsteplassen er at den er tung og bitte litt klønete å justere.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning