TEST AV HØYSTOLER

FLEXA

Mye for pengene.

Dette er ikke stolen som egner seg best for de aller minste
Dette er ikke stolen som egner seg best for de aller minste Foto: Produsentene
Publisert

FLEXA
- Mye for pengene
- Høystol til baby i plast og massiv bøk
- Maks. 50 kilo
- 2293 kr fra Bohus.no
- Kommer med sikkerhetsbøyle med stropp

Poengsum: 3,5

DESIGN En pen og enkel stol som vil passe inn i de fleste interiør – hurra! Den ser sikker og robust ut, og det er god plass til en voksende baby. Kanskje litt for god plass? Uten pute ser ikke stolen særlig behagelig ut, men pute følger ikke med. Bonus: Stolen er lett og tar liten plass.

FUNKSJON Nevnte vi at det er god plass i stolen? For det er det, så sele er et must for de minste, hvis ikke, sklir de rundt i setet. Men en veldig smart detalj er at stolbena kan justeres, slik at stolen passer perfekt til alle spisebord. Bena kan også skiftes ut, slik at du får en lav barnestol som kan brukes uten bøyle etter hvert.

KOMFORT Dette er ikke stolen som egner seg best for de aller minste da de blir hengende i selen og over kanten på det store setet. Vi savner også en myk pute. Men stolen vil derimot fungere perfekt når barnet er litt større. Bonus: Både setet og brettet kan vaskes i oppvaskmaskin, og stolen er ellers meget enkel å vaske – luksus for mamma og pappa!

Verd pengene? En pen stol med mange smarte detaljer, som egner seg best for litt større babyer og barn. Kan brukes i mange år.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning