TEST AV HØYSTOLER

Stokke steps

Vi er ikke superbetatt av designet.

Et minus er at stolen har en del sprekker som gjør rengjøring vanskeligere.
Et minus er at stolen har en del sprekker som gjør rengjøring vanskeligere. Foto: Produsentene
Publisert

STOKKE STEPS
-Smart system
- Steps høystol i massiv bøk
- Maks. 85 kilo
- Fra 1799 kr fra Stokke.com
- Babysett 799 kr

Poengsum: 3,4

DESIGN Er det virkelig Stokke? Stolen har et litt klønete utseende, som vi ikke forbinder med luksusmerket. Men den virker robust og har god plass til de små. Skal du rive i og kjøpe alt ekstrautstyret blir det en blandet fornøyelse. Hverken pute, bøyle, brett, sele eller nyfødtstol følger med, og skal du ha alt, blir det en ganske dyr affære.

FUNKSJON Superlett! Både fot- og ryggstøtte kan justeres uten verktøy. Men stolen er ganske stor, så de minste barna sitter ikke så godt uten sele, og det er enkelt for dem å løfte ben og føtter ut over bøylen. Bonus: stolen kan ved kjøp av tilbehør forvandles til en vippestol og en vanlig stol, så den holder fra nyfødt til voksen.

KOMFORT Så lenge junior er spent fast, er vi helt trygge, og de små ryggene får fin støtte i stolen hvis man kjøper pute. Et minus er at stolen har en del sprekker som gjør rengjøring vanskeligere.

Verd pengene? Vi er ikke superbetatt av designet og den vanskelige rengjøringen, men det er en veldig smart stol som kan vare hele livet, og dermed er en god investering.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning