TEST AV HØYSTOLER

LEANDER

De små elsker denne stolen, men rengjøring koster krefter.

Pen stol som kan brukes fra baby til voksen. Men det trekker litt ned at både rengjøring og justering koster krefter.
Pen stol som kan brukes fra baby til voksen. Men det trekker litt ned at både rengjøring og justering koster krefter. Foto: Produsentene
Publisert

LEANDER
-Fint design
- Høystol i FSC-sertifisert bøk
- Maks 125 kilo
- 1749 kr fra Mimmis.no
- Sikkerhetsbøyle med skinnstropp, 499 kr

Poengsum: 4,3

DESIGN Elegant! – er vår første tanke. Enkelt design med rene linjer, og stolen ser herlig lett ut, og er superenkel å flytte rundt – men er den robust nok for våre villstyringer? Bonus: de buede bena svinger inn under stolen, så vi ikke snubler over dem i farten.

FUNKSJON Hoppetihopp! De buede bena gjør at stolen får litt 'sprett', og det høster jubel fra de små. Men du må bruke verktøy for å justere rygg, sete og fotstøtte, og vi savner et eget babysett til de minste, selv om bøylen kan justeres i to posisjoner så de små sitter sikkert.

KOMFORT De små elsker denne stolen. Den følger deres bevegelser, og barna blir ikke sittende og henge på bøylen. For ekstra komfort er det mulig å kjøpe en pute som tillegg, men da kan stolen bli litt trang for de mest solide smårollingene. Minus: Rengjøring! Som med alle trestoler er det sprekker hvor maten kan sette seg fast, og skinnstroppen blir lett fettete.

Verdt pengene? Ja, du får en pen stol som kan brukes fra baby til voksen. Men det trekker litt ned at både rengjøring og justering koster krefter.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning