TEST AV HØYSTOLER

Nomi by Evomove

Testvinneren er verdt pengene.

Nomi har mange finesser som trekker opp i testen.
Nomi har mange finesser som trekker opp i testen. Foto: Produsentene
Publisert

NOMI BY EVOMOVE.COM
- Den ultimate luksus
- Nomi høystol i FSC-sertifisert tre Maks. 130 kilo
- Fra 2200 kr fra evomove.com
- Sikkerhetsbøyle 400 kr

Poengsum: 5,3

DESIGN Oh la la, kjærlighet ved første blikk! Dette er en lekker stol, hvor det er tenkt på detaljene: hjul i bunnen, så den enkelt kan flyttes, den tar ikke for stor plass, og en solid bunn gjør at selv hysteriske mødre kan føle seg trygge. Minus: både bøyle, sele, brett og pute koster ekstra!

FUNKSJON Her er det snakk om perfekt passform. Setet og fotplaten kan justeres uten verktøy. Og stolen kan lett flyttes rundt på grunn av hjulene. Var vi bekymret for at stolen kunne velte på grunn av hjulene? JA! Men ingen grunn til panikk – stolen er nemlig utstyrt med unike antitilthjul.

KOMFORT Både grøt og bringebær vaskes lett av med en våt klut, og det er ikke så mange sprekker bortkommen leverpostei kan gjemme seg i. Bonus: Ingen stolben de voksne kan snuble i – og vi elsker designet på fot-platen, som stimulerer føttene. Men: Vi anbefaler en sele til de minste, fordi stolen kan virke litt stor.

Verdt pengene? Absolutt! Den er dyr, ja, men den kan til gjengjeld brukes i årevis, og de mange finessene trekker den opp som vår absolutte favoritt i testen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning