Stor langpanne

500 g smør

500 g sukker

500 g egg/5 egg

500 g hvetemel

1 ts bakepulver

2 sitroner, saft og skall

4 ss mandelflak

4 ss korinter

4 ss perlesukker

Rør smør og sukker forholdsvis lenge, til det er hvitt og kremaktig.

Tilsett ett og ett egg og rør det inn.

Bland inn mel, bakepulver, sitronsaft- og skall.

Ha røren i en bakepapirkledd langpanne.

Dryss over mandler, korinter og perlesukker.

Stek kaken ved 180° i ca. 30 min.

Avkjøl på rist.

Skjær kaken i snipper før servering.

HJEMMET - best på mat!

Er du på jakt etter en liten godbit? Her på www.hjemmet.no finner du nye oppskrifter hver uke på deilige kaker og søte fristelser. Er du interessert i mat, kan det være en god idé å abonnere på Norges største ukeblad. Hver eneste uke har vi en fyldig mat-seksjon med gode oppskrifter til inspirasjon og glede. På bildet over ser du en faksimile av matseksjonen i bladet som denne oppskriften er hentet fra.

Ha en fin uke med Hjemmet!

Mvh. Lise Hansen

redaktør

Les hele saken
Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!