6 porsjoner

3 egg

125 g sukker

4-5 pl. gelatin

½ dl kokende vann

3 dl kremfløte

200 g kokesjokolade, finrevet

Andre søte oppskrifter fra Hjemmet:

Tilslørte plommepiker

Rask eplepai

Havremuffins du baker i en fei

Klassisk sitronkake

Gulerotkake med biter av mørk sjokolade

Samleside: Flere kakeoppskrifter fra Hjemmet

(½ dl portvin)

Kopier adressen fra bildeteksten eller søk etter

Liker du Hjemmet? Klikk "Like" på vår Facebook-side, da vel! facebook.com/HjemmetNO

Stivpisk egg og sukker. Bløtlegg gelatinen ca. 10 min. før du rører den ut i kokende vann. Avkjøl før du ev. tilsetter portvin.

Hell litt avkjølt gelatin i eggedosisen og bland med stivpisket kremfløte.

Hell 1/3 av blandingen i en dessertskål, ha så revet sjokolade over og fortsett slik til bollen er nesten full. Ønsker du øverste lag med sjokoladerasp i rutemønster, klipper du et lite hull i en plastpose der du har sjokoladen i, da blir det lettere å lage rutemønster.

Les hele saken
Les alt om:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!