Julie Botnen

Julie Botnen (32) er makeupartist og tidligere skjønnhetsansvarlig i Det Nye, og kan skilte med 14 års erfaring fra mote- og mediebransjen.

Botnen er utdannet motejournalist ved London College of Fashion og makeupartist fra Art Complexion makeup-skole.

Hun har tidligere gjort makeup og styling for motemagasiner, teateroppsetninger, tv-produksjon, musikkvideoer og reklame. Følg henne på Instagram: @juliebotnen

Juni er den første av de tre sommermånedene, og det betyr at det er på høy tid å forberede seg til bikinisesongen.

Mange har brukt de siste månedene på trening for å få en flat mage og veltrente lår og rumpe slik at man ser veldreid ut når man endelig kan dra på stranden og vise seg frem i bikini. Men det er ikke bare dette som krever litt ekstra oppmerksomhet akkurat nå.

Etter mange, lange måneder med kulde som tørker ut huden og gjør at den ser gusten ut, er det på høy tid å gi litt pleie til både kropp, ansikt, hender og føtter.

Det er ikke så altfor mye som skal til. Sett av en kveld eller bruk helgen til litt ekstra egenpleie. Det gjør godt for både kropp og sjel, og du blir med en gang mer klar for å ta på deg bikini.

Under gir vi deg tipsene som forbereder hele kroppen for sommeren.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!