Oppskrift på

Snickerskake: Bedre enn snickers

Den er enkel, kul og sykt god.

Jeg har lyst til å åpne denne saken med å si: Denne kaken må du prøve!

I løpet av en uke blar jeg igjennom hundrevis av oppskrifter. Og jeg prøver mange av dem. Mange er gode, og så er det noen som er supergode. Snickerskaka tilhører den siste kategorien.

Oppskriften på snickerskaka tilhører kokken Tom Victor Gausdal (som nå driver restaurant på Høvik). Det går en viss tid mellom hver gang jeg prøver nye kaker.

Hvorfor?

Et knippe favoritter

Fordi jeg har et knippe favoritter som det skal godt gjøres å slå (nysgjerrig? Det er denne sjokoladekaka, denne gulrotkaka, ikke minst dette franske bakverket og selvsagt mine brownies).

For å komme inn i det, eh, gode selskap må kaka være god. Skikkelig god.

Denne kaka er ikke bare god, men også veldig morsom å lage. Du får anledning til å knuse en hel pakke kjeks, hakke løs på en pose peanøtter og piske eggehvitter.

Dersom du planlegger å lage kaka er det lurt å beregne litt tid til å avkjøle bunnen og glassuren. Bunnen bør være kald og glassuren må være stiv nok.

Oppskriften finner du nedenfor!

Få med deg alt! Følg Sjuve på Twitter eller Facebook (Vi har runda 1000. Nå er målet å doble!)

Vil du ha gode oppskrifter i postkassa di hver fredag? Klikk her

Les også:

Mindre mas: Ti mattips som gjør livet enklere

Slik lager du perfekt pizzabunn

Dette er verdens viktigste grønnsak

Matlaging: Unngå de vanligste feilene

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

henter innhold

Kommentarer:

Bilde ansvarlig
Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Finn oppskrifter

Lag din egen oppskrift

På forsiden av Spise

OPPSKRIFTER MED APRIKOS: Her får du åtte forslag til hva du kan lage med aprikos.=

Åtte fantastiske måter å bruke aprikos

Du: Prøv denne med chevre og aprikos.

=

Stek pizzaen på grillen i sommer

I sommer er det pizza på grillen som gjelder.

SVINENAKKE: Svinenakke trenger tid. I denne oppskriften lages den med løk, hvitløk og hvitvin - og to og en halv time.=

Genialt enkelt kjøtt som også er genialt godt

Dette kjøttet er umulig å mislykkes med.

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

Vet du hvorfor du skal putte vippetangen i bh-en?

Her er skjønnhetstriksene enhver kvinne burde kunne.

artikkel bilde

Denne øl-quizen bør du klare

Greier du ikke disse enkle spørsmålene, er det jaggu dårlig stelt.

artikkel bilde

Er dere klare for barn nummer to?

Eller holder det med en runde med bæsjebleier og våkenetter?

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

Fagansvarlig mat:

  • Leder digitale medier:

    Tore A. Godager

  • Redaktør:

    Jan Thoresen

  • Ansvarlig redaktør / direktør:

    Kjetil Opaas

  • Kontakt oss:

    Klikk her

Mest leste på Spise

Dette får du for 190 euro på den beste restauranten i Provence

Maten dufter av «menneskelig nærkontakt».

Hva gjør vi med rips?

Ikke bare Ibsen slet med ripsen. Her er 40 oppskrifter med urbæret.

Stek pizzaen på grillen i sommer

I sommer er det pizza på grillen som gjelder.