Snickerskake: Bedre enn snickers
Den er enkel, kul og sykt god.
Jeg har lyst til å åpne denne saken med å si: Denne kaken må du prøve!
I løpet av en uke blar jeg igjennom hundrevis av oppskrifter. Og jeg prøver mange av dem. Mange er gode, og så er det noen som er supergode. Snickerskaka tilhører den siste kategorien.
Oppskriften på snickerskaka tilhører kokken Tom Victor Gausdal (som nå driver restaurant på Høvik). Det går en viss tid mellom hver gang jeg prøver nye kaker.
Hvorfor?
Et knippe favoritter
Fordi jeg har et knippe favoritter som det skal godt gjøres å slå (nysgjerrig? Det er denne sjokoladekaka, denne gulrotkaka, ikke minst dette franske bakverket og selvsagt mine brownies).
For å komme inn i det, eh, gode selskap må kaka være god. Skikkelig god.
Denne kaka er ikke bare god, men også veldig morsom å lage. Du får anledning til å knuse en hel pakke kjeks, hakke løs på en pose peanøtter og piske eggehvitter.
Dersom du planlegger å lage kaka er det lurt å beregne litt tid til å avkjøle bunnen og glassuren. Bunnen bør være kald og glassuren må være stiv nok.
Oppskriften finner du nedenfor!
Få med deg alt! Følg Sjuve på Facebook
Les også:
Mindre mas: Ti mattips som gjør livet enklere
Slik lager du perfekt pizzabunn
Dette er verdens viktigste grønnsak
Matlaging: Unngå de vanligste feilene
Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!