Oppskrift på

Snickerskake: Bedre enn snickers

Den er enkel, kul og sykt god.

Jeg har lyst til å åpne denne saken med å si: Denne kaken må du prøve!

I løpet av en uke blar jeg igjennom hundrevis av oppskrifter. Og jeg prøver mange av dem. Mange er gode, og så er det noen som er supergode. Snickerskaka tilhører den siste kategorien.

Oppskriften på snickerskaka tilhører kokken Tom Victor Gausdal (som nå driver restaurant på Høvik). Det går en viss tid mellom hver gang jeg prøver nye kaker.

Hvorfor?

Et knippe favoritter

Fordi jeg har et knippe favoritter som det skal godt gjøres å slå (nysgjerrig? Det er denne sjokoladekaka, denne gulrotkaka, ikke minst dette franske bakverket og selvsagt mine brownies).

For å komme inn i det, eh, gode selskap må kaka være god. Skikkelig god.

Denne kaka er ikke bare god, men også veldig morsom å lage. Du får anledning til å knuse en hel pakke kjeks, hakke løs på en pose peanøtter og piske eggehvitter.

Dersom du planlegger å lage kaka er det lurt å beregne litt tid til å avkjøle bunnen og glassuren. Bunnen bør være kald og glassuren må være stiv nok.

Oppskriften finner du nedenfor!

Få med deg alt! Følg Sjuve på Twitter eller Facebook (Vi har runda 1000. Nå er målet å doble!)

Vil du ha gode oppskrifter i postkassa di hver fredag? Klikk her

Les også:

Mindre mas: Ti mattips som gjør livet enklere

Slik lager du perfekt pizzabunn

Dette er verdens viktigste grønnsak

Matlaging: Unngå de vanligste feilene

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

henter innhold

Kommentarer:

Bilde ansvarlig
Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Finn oppskrifter

Lag din egen oppskrift

På forsiden av Spise

OPPSKRIFTER MED GRESSKAR: Dette er den kuleste oppskriften med gresskar på hele Internet.=

Gresskar-oppskriften som er farlig god

Og du har neppe sett det før!

FORIANA: Denne kan brukes på laks, som pastasaus, på svinekoteletter og annet. Si hei og bli kjent med denne foriana!=

Du blir glad bare av å se på denne maten

Sjekk denne digge ukemenyen.

OPPSKRIFT PÅ FOUGASSE: Dette brødet er morsomt å bake.=

Kule ting du baker i dag

Det kommer snart til å lukte godt i huset ditt!

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

Dette er langt verre enn matforgiftning

Det er mye rart du kan ta med deg hjem fra utlandet. Disse sykdommene bør du unngå.

artikkel bilde

Hvorfor er det vanskelig å servere Cola light i luften?

QUIZ: Dette visste du garantert ikke om fly.

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

Fagansvarlig mat:

  • Leder digitale medier:

    Tore A. Godager

  • Redaktør (konst.):

    Andreas H. Carlsen

  • Ansvarlig redaktør / direktør:

    Kjetil Opaas

  • Kontakt oss:

    Klikk her

Mest leste på Spise

Tre ting du absolutt ikke må gjøre neste gang du spiser ute

Du gjør vel ikke dette når du spiser på restaurant?

- Dette baconet burde ikke vært salgsvare

Testpanelet råder deg til å styre unna en av disse.

Gresskar-oppskriften som er farlig god

Og du har neppe sett det før!