Bilde

Oppskrift på brownies © Illustrasjon: Lene Rian

Oppskrift på brownies

Slik lager du perfekte brownies

Print ut og heng oppskriften på kjøleskapet!

null
© Illustrasjon: Lene Rian

Når en brownie er laget skikkelig er den umulig å motstå. En brownie skal fortsatt være litt myk inni. Når du lager den hjemme er det ikke sikkert det blir helt perfekt første gangen fordi alle ovner steker litt ujevnt og som regel er formene litt ulike i størrelse. Den eneste måten er å prøve seg fram og så gjør sine kalkulasjoner.

Som vanlig vet ingen helt hvor oppskriften kommer fra. Likevel er de fleste enige om at browniens hjemland er Amerika. Sjokoladekakens oppskrift dukker første gang opp i en kokebok som heter The Boston Cooking School Cook Book skrevet av Fannie Merritt Farmer. Hele denne legendariske kokeboka ligger for øvrig tilgjengelig på nett.

henter innhold

Kommentarer:

Bilde ansvarlig
Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Finn oppskrifter

Lag din egen oppskrift

På forsiden av Spise

SVINENAKKE: Svinenakke trenger tid. I denne oppskriften lages den med løk, hvitløk og hvitvin - og to og en halv time.=

Genialt enkelt kjøtt som også er genialt godt

Dette kjøttet er umulig å mislykkes med.

Deilige spareribs på asiatisk vis.

Sjekk hvordan de lager spareribs i Thailand

Det er på tide å bli kjent med Kaduk Muu Yang.

Det er både chili, hvitløk og ingefær i denne retten.

Blåskjell som du aldri har smakt dem

Pad Hoi Malaeng er en både spicy og deilig vri på blåskjell.

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

Denne øl-quizen bør du klare

Greier du ikke disse enkle spørsmålene, er det jaggu dårlig stelt.

artikkel bilde

Ser du hva som er feil?

Ikke? Da klarer du nok heller ikke full pott i denne quizen.

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

Fagansvarlig mat:

  • Leder digitale medier:

    Tore A. Godager

  • Redaktør:

    Jan Thoresen

  • Ansvarlig redaktør / direktør:

    Kjetil Opaas

  • Kontakt oss:

    Klikk her

Mest leste på Spise

Dette får du for 190 euro på den beste restauranten i Provence

Maten dufter av «menneskelig nærkontakt».

Kaldt, enkelt og supergodt!

Sommermaten skal være lett

Hva gjør vi med rips?

Ikke bare Ibsen slet med ripsen. Her er 40 oppskrifter med urbæret.