Sex på ferie

- Klein Tinder-date ble tidenes beste ligg

Under sommerferie i Singapore opplevde Nina sitt beste, mest lidenskapelig ligg.

SEX MED TINDERFLØRT: Historien om Ninas beste ligg starter mutters alene på fortauet, fortsetter via noen tastetrykk på telefonen og ender i et basseng på toppen av en skyskraper.
SEX MED TINDERFLØRT: Historien om Ninas beste ligg starter mutters alene på fortauet, fortsetter via noen tastetrykk på telefonen og ender i et basseng på toppen av en skyskraper. Foto: Colourbox
Publisert Oppdatert

Historien om mitt beste ligg starter mutters alene på fortauet, fortsetter via noen tastetrykk på telefonen og ender i et basseng på toppen av en skyskraper.

Jeg var singel på andre året, sulten på litt romantikk og action, og gjorde som så mange andre i vår tid; opprettet en profil på dating-appen Tinder.

Til å begynne med var jeg skuffet. Gutt på gutt stilte de samme kjedelige spørsmålene, og etter noen meldinger fram og tilbake dabbet det av før jeg engang rakk å få lyst til å møte noen av dem.

Så ble det plutselig andre boller! Da jeg var ute og reiste alene, erfarte jeg nemlig at Tinder var topp på tur.

Fryktløs på fortauet

Idet vinteren for alvor blåste inn over Norge i fjor, fikk jeg gleden av å dra på en jobbreise til Sørøst-Asia, nærmere bestemt den idylliske øya Bali og republikken Singapore – kjent for sine hypermoderne distrikt og futuristiske skyskrapere.

Etter å ha tilbrakt fire dager mutters alene på Bali, landet jeg i Singapore selskapssyk som søren. Jeg begynte rett og slett å bli grådig lei av mitt eget selskap, og sendte en Facebook-melding til et par bekjente for å høre om de kunne spise middag med meg.

Etter å ha sjekket inn på hotellet, satt jeg meg på en fortauskafé med wifi for å se om jeg hadde fått svar. Ikke noe napp. Min beste og mest gærne venninne var derimot pålogget på Facebook-chatten, så jeg delte min frustrerende ensomhet med henne.

Les også: Sex med en badboy

 «Finn noen på Tinder, da vel», foreslo hun, og godt nede i min andre øl, tenkte jeg «ja, hvorfor ikke?»

Jeg logget meg på og begynte å sveipe. X, X, X, hjerte! Første og beste match fikk duge; en kjekk fyr på 35 som befant seg i samme by, med halvlange lokker og tiltalende profilbilder.

Jeg hadde ingen tid og miste i og med at jeg ville på date allerede samme kveld, og i mangel på en mer original åpningsfrase, skrev jeg bare: «Hello!» Etter ett minutt fikk jeg et hei i retur, fulgt av et spørsmål om hvor jeg var fra.

Deretter gikk fyren, som viste seg å være fransk, rett på sak og spurte om vi skulle treffes i løpet av kvelden. YES! Hva var oddsen, liksom?

Jeg trippet av glede der jeg satt lettere bedugget på fortauet i Singapore, styrtet ølen, løp innom en klesbutikk og investerte i et nytt antrekk, før jeg satte kursen mot hotellet for å gjøre meg i stand.

Akkompagnert av oppløftende toner, smatt jeg i dusjen. Tanken på hva kvelden ville bringe pirret meg, men jeg bestemte meg for å spare orgasmen til senere. Jeg hadde nemlig en sterk følelse av at min første Tinder-date kom til å bli full klaff.

Fra svett til hett

Selv med litt alkohol brusende i blodet, var jeg så nervøs at jeg holdt på å svette bort da jeg gikk mot stedet vi hadde avtalt og møtes på; en meksikansk restaurant på en av Singapores hippeste gater, Haji Lane.

Det var en klam kveld, og jeg fryktet at både sminken og det lille jeg hadde av selvtillit skulle renne bort. Løsningen ble å bruke kartet  jeg hadde i veska som vifte og innimellom stoppe opp og ta noen dype åndedrag. Det var bare å hoppe i det!

Heldigvis kjente jeg ham igjen fra bildet med det samme jeg entret lokalet, og han møtte meg med en klem. Samtalen gikk litt tregt i starten, men da øl nummer to kom på bordet, løsnet skravla og vi fant tonen. Han var bereist, miljøbevisst og samfunnsengasjert – og jeg allerede sjarmert i senk!

Stemningen ble mer og mer flørtete for hver øl og sigg vi tok, så da restauranten stengte bestemte vi oss for å gå videre for å ta en nightcap. Vi endte på en hyggelig takterrasse, hvor vi hadde flaks og fikk et bord litt for oss selv.

Og før jeg rakk å ta initiativet til et kyss, hadde han allerede lagt hånda på låret mitt. Han var full av guts og selvtillit, og det likte jeg.

Leppene våre møttes lidenskapelig, og den seksuelle spenningen var til å ta og føle på. I dette øyeblikket tror jeg vi begge forsto hva som kom til å skje.

Penetrering til panorama

Da også dette stedet stengte, ble vi stående og kline på utsiden. Det kilte i hele kroppen min, og selv om jeg allerede var strålende fornøyd med kveldens utfall, klarte jeg ikke å motstå å spørre om han ville være med meg hjem.

Han var ikke vondt å be, og på veien kom jeg plutselig på at hotellet mitt hadde et døgnåpent basseng på taket med en helt magisk utsikt over byen. Perfekt!

Vi plyndret minibaren for innhold, slang på oss hver vår morgenkåpe og bestemte oss for å ta nachspielet i høyden. Etter en tafsete heistur, var lettelsen stor da vi steg ut på taket og fikk bekreftet at det ikke var noen andre enn oss som ville bade klokken tre på natten.

Daten min måpte av begeistring. Settingen var fortryllende! Over oss blinket stjernene og Singapores skyline glitret i horisonten. Jeg boblet av opphisselse og spenning, og følte seriøst at jeg var med i en film.

Han kastet morgenkåpa og stupte i bassenget. Jeg fulgte etter, kjente kontrasten mellom den klamme lufta og det kalde vannet sette i gang kroppen og lysten enda mer.

Og da vi grep tak i hverandre under vann og begynte å kline heftig, hadde jeg bare én tanke i hodet. Sterkere seksuell kjemi og mer lidenskapelig stemning hadde jeg aldri før opplevd.

Han presset meg mot bassengkanten. Jeg flettet beina mine rundt ham, og kjente til min fornøyelse hvor stor og hard han var. Og da han omsider styrte den inn så jeg stønnet til, føltes natten fullkommen!

Franske følelser

Akkurat idet jeg var i ferd med å komme, kom isteden fire fulle hotellgjester ut på takterrassen. Faen! De hadde tydeligvis kommet hjem fra byen og var gira på et nattbad. Vi fortsatte å kysse og berøre hverandre litt mer diskret inntil bassengkanten, imens vi nippet til Gin Tonic.

Til vår store frustrasjon viste gjengen seg å være noen skikkelige badenymfer, og til slutt orket vi ikke vente lenger. Så vi hoppet opp av vannet, holdt hverandre hete i heisen, og da vi kom inn på rommet løftet han meg målbevisst opp i senga og begynte å kysse meg oppover låret.

Denne franske fristeren visste definitivt hva han drev med. Jeg tryglet ham om å tre inn i meg, og straks begynte orgasmen jeg hadde blitt snytt for i bassenget sakte, men sikkert å bygge seg opp igjen. Aaah!

Kroppen min rykket til idet jeg kom, og minutter senere nådde også han klimaks imens han intenst befølte brystene mine. Da vi etterpå lå på hver vår rygg og småpratet, kunne jeg ikke la være å tenke på hvor surrealistisk situasjonen var.

Tenk at det som i utgangspunktet bare var en selskapssyk jakt på en å skravle med over en middag skulle ende med dette. Og idet jeg forsvant inn i drømmeland, danset håpefulle bilder av herlig morgensex gjennom hodet mitt.

Og den drømmen, den gikk mildt sagt i oppfyllelse. For både morgenen etter og de kommende fem dagene jeg tilbrakte i byen ble krydret med flommende fransk-norske orgasmer.

Merci monsieur!

Christine (27)

Historien er basert på ekte hendelser, fortalt til og ført i pennen av journalist Linn Isaksen. Av hensyn til  de involverte går vi ikke ut med fullt navn.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen