DIGG LIGG: Noen ligg er helt kurante, andre husker man nesten ingenting av, mens enkelte lagrer seg som et pirrende minne for alltid.
DIGG LIGG: Noen ligg er helt kurante, andre husker man nesten ingenting av, mens enkelte lagrer seg som et pirrende minne for alltid. Foto: Stella Pictures

Sex med en «badboy»

«Aldri hadde sex i beruset tilstand vært så følsomt og fortreffelig»

En leser avslører sitt beste ligg.

Publisert Oppdatert
Vi klemte med feeling, valset arm i arm ut av festivalområdet, og endte snart opp på en liten bar. Vi satt tett omslynget, klinte og drakk øl med begge hender.

Sex er som været – uforutsigbart og av svært varierende kvalitet.

Noen ligg er helt kurante, andre husker man nesten ingenting av, mens enkelte lagrer seg som et pirrende minne for alltid.

Paradoksalt nok er mitt beste ligg det ene unntaket som bekrefter regelen.

Jeg har så å si aldri one night stands på fylla. Ikke fordi jeg vil være dydig og kostbar, men rett og slett fordi det ikke gir meg noe, annet enn angst. Sansene svekkes i takt med at promillen stiger, og det hele blir avstumpet og meningsløst.

Morgenen som alltid følger er heller ikke spesielt forlokkende. Det å fortumlet gløtte på øyelokk som er igjenklistret av maskara for å finne ut om ølbrillene holdt mål, og deretter iherdig prøve å skjule en ånde som dufter av satan selv, er liksom ingen god start på dagen.

Derfor ville det vært mest sannsynlig at det som ruvet på toppen av sexstatistikken min var den gangen jeg og ekskjæresten min stønnet oss gjennom et sensuelt nummer i skogen en lummer sommerdag. 

Men det var før jeg fikk oppleve unntaket som bekrefter regelen.

Fjortis for en kveld

Sola lå som et teppe over Oslo. Gradestokken hadde krøpet så høyt at hele byen var i sydenmodus, og da Øyafestivalen gikk av stabelen i Tøyenparken var stemningen elektrisk.

Det var potetgull og latterkramper til frokost, søt musikk hele døgnet.

Jeg lå henslengt i gresset med konstant bustesveis, fordi dagene var altfor fine til at jeg kunne tillate meg å tilbringe mer enn et par minutter på badet.

På festivalens siste dag, idet Todd Terje var i ferd med å sette et forrykende punktum for hele ballet fra hovedscenen, tikket det inn en melding fra en fyr jeg hadde truffet en gang tidligere. En klassisk badboy, med kroppen full av blekk og rullebladet fullt av prikker.

«Er du på Øya?» undret han.

Jeg husker at jeg var så full at jeg måtte lukke det ene øyet for å klare å fokusere på mobildisplayet og svare; «Ja! Du og?»

«Yes! Kom og møt meg, a, så tar vi noen øl!» foreslo han.

Etter litt sjangling rundt på de gresskledde markene, klarte vi omsider å navigere oss til samme flekk. Han hadde hoodie på. Hetta trukket over hodet. Og i lyset fra lyktestolpene syntes jeg plutselig at han var innmari kjekk.

Vi klemte med feeling, valset arm i arm ut av festivalområdet, og endte snart opp på en liten bar. Vi satt tett omslynget, klinte og drakk øl med begge hender.

I ettertid har jeg hatt svak panikk for at noen kjente skal ha vært vitne til fjortisoppførselen min, men den frykten streifet meg ikke da. Jeg så bare han, og henga meg helt til den befriende, rusa følelsen.

Han foreslo etter hvert at vi skulle dra hjem til meg. Først ble jeg rammet av et snev av fornuft og protesterte. Jeg hadde jo strengt tatt ikke for vane verken å dra med meg folk hjem fra byen eller å tilbringe nettene med badboys.

Jeg kan ikke redegjøre i detalj for hvordan det gikk for seg, men jeg har noen vage minner av at han sa jeg hadde snudd sommeren hans på hodet da han traff meg for første gang, og at han kunne slikke bort tulletatoveringen jeg hadde på låret hvis vi dro hjem til meg.

Kombinert med de forførende leppene hans var dette åpenbart nok til å få meg til å kaste alle hemninger denne kvelden, for kort tid etterpå veltet vi inn i leiligheten min.

Bannet av begeistring

– Vil du ha en øl? spurte jeg.

– Du er seriøst verdens beste dame, du! sa han, og slang seg ned på senga med armene bak hodet.

Jeg fyrte på musikkanlegget, og da Linda Piras Knäppar mina fingrar hamret ut av høyttalerne, satt jeg meg over ham og vrengte av meg kjolen.

All anstendighet var feid vekk, og byttet ut med hengivenhet og pågangsmot. 

– Dette er en av de mest sexy låtene jeg vet om, konstaterte jeg, tok en slurk av ølflaska og boret øynene mine i hans med blikket fullt av faenskap.

– Shiiit, så deilig du er! skrek han, og klemte puppene mine så hardt mellom de tatoverte fingrene sine at jeg hikstet.

– Woooho-ho! Shit! skrek han forbløffet og fornøyd, og rev av meg bh-en.

Jeg beveget meg til musikken. Slikket ham på magen, dro av ham T-skjorta og avduket en overkropp proppet med tette tattiser.

Det gjorde meg desto kåtere, samtidig som det minnet meg på at han var en bølle. Jeg fortrengte frykten for at jeg hadde mista meg selv helt og blitt en tett dame med dårlig dømmekraft.

Kanskje var det en kombinasjon av den euforiske festivalbølgen jeg fløyt på, promillen og den rampete kontrasten til de stødige typene jeg vanligvis hooket opp med – jeg vet ikke. Det å sitte med lårene klemt rundt livet hans, var i alle fall skremmende pirrende.

Så jeg dro av ham bukser og bokser. Henrykt over synet av det lange, kraftige og nært sagt perfekte lemmet som møtte meg, la jeg ansiktet i skrittet hans og kjente den harde pikken pulsere mot kinnet mitt.

Jeg førte den inn i munnen, så langt ned i halsen det lot seg gjøre. Han bannet av begeistring.

Og selv om jeg ikke trengte noen videre bekreftelse på at han var like kåt som meg, fikk jeg det da jeg satt meg på alle fire over ham og møtte det mest henførte ansiktsuttrykket jeg noen gang har sett.

Dong, dunder og dominans

Han grep pikken sin med den ene hånden, tok et fast tak rundt livet mitt med den andre, og dro meg ned mot seg.

Sexy toner fløt fremdeles lavmælt ut av høyttalerne. Jeg var kliss naken. Han var borte.

Til tross for den forduftede fornuften for øvrig, var jeg heldigvis behersket nok til å insistere på at vi skulle bruke kondom. (En rimelig regel når man har one night stands generelt, og en gyllen sådan når man har det med en badass!)

Så jeg fant fram en kondom, rullet den på og manøvrerte den stive tissen hans inn i meg til lyden av synkrone stønn.

– Shiiit, så deilig du er! skrek han, og klemte puppene mine så hardt mellom de tatoverte fingrene sine at jeg hikstet.

Jeg tok kommandoen og førte armene hans bestemt bakover og ned i madrassen. Jeg kunne se at han ikke hadde forventet at det var jeg som skulle styre det hele, og det hadde strengt tatt ikke jeg heller.

Musikken dundret uavbrutt, satte en spiss på den ildfulle stemningen og blandet seg med lyden av nytelse: Kropper som dunket mot hverandre, frekke komplimenter og ynk, hyl og brøl som runget i veggene.

Aldri hadde sex i beruset tilstand vært så følsomt og fortreffelig! Og flere ganger stoppet vi opp for å få igjen pusten, sette ølflaskene på høytkant og absorbere det deilige øyeblikket.

Jeg innbiller meg at vi ved en anledning tente en sigg også, men det er mulig det bare er en detalj jeg har spedd på i minnet fordi det hadde passet så bra.

Plutselig tok han regien. Brøyt meg ned fra seg.

– Still deg på alle fire så jeg kan ta deg bakfra, kommanderte han.

Jeg adlød. Og da han presset seg hardt inn i meg, skrek jeg så høyt og hest at jeg er redd hele bygården våknet.

Da hylene hadde stilnet og kroppene stanset, ble vi liggende omslynget i den ene enden av senga og fordøye det svevende velbehaget man bare føler etter et digg ligg. Jeg smatt så inn på badet, tok en dusj.

– Å, nå lukter du så godt, sa han omtåket da jeg kom tilbake, dro meg inntil seg og sørget få sekunder senere for at jeg falt i søvn i armene hans.

Jeg var naken, han var borte

Blikket gled over soverommet idet jeg slo opp øynene. Sola trengte inn gjennom rullgardinens sprekker og kastet lysstriper over gulvet, hvor klærne mine lå strødd blant kondomer og tomme ølflasker.

Sexy toner fløt fremdeles lavmælt ut av høyttalerne. Jeg var kliss naken. Han var borte.

«Selvfølgelig bailer en badboy som ham før morgengry», tenkte jeg, men kom i samme øyeblikk på at han hadde fortalt at han skulle på jobb.

Glimt fra den ville natten begynte å komme snikende, og bildene av min selvsikre, seksuelle utfoldelse og de tatoverte hendene som grafset på den avkledde kroppen min, utbroderte seg sakte i hjernebarken.

Herregud, hva var det jeg hadde holdt på med? YOLO på høyt nivå, ass! Før jeg rakk å bli grepet av ytterligere fylleangst, så jeg at jeg hadde fått en sms av ham:

«Du er bare nydelig. Og vakker når du sover :)»

Jeg fniste. Komplimenten roet nervene betraktelig. Og der og da bestemte jeg meg for å fortrenge all angst som eventuelt måtte melde seg, og isteden bare minnes natten som den utsvevende, pasjonerte rock’n’roll-opplevelsen det faktisk hadde vært.

Hedda (28)

Historien er basert på ekte hendelser, fortalt til og ført i pennen av journalist Linn Isaksen. Av hensyn til  de involverte går vi ikke ut med fullt navn.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen