Vi tester hete sexscener

Funker sexscener like bra i virkeligheten som på tv?

Vi har kastet alle hemninger og satt fiksjon ut i livet. Les om vårt pinlige "Titanic"-eventyr og en het hotellaffære i ekte "Gossip Girl"-stil.

HETE SEXSCENER: Sexscener på tv, film og i bøker er alltid dampende hete, og aldri kleine og kjedelige. Går det an å kopiere disse i virkeligheten?
HETE SEXSCENER: Sexscener på tv, film og i bøker er alltid dampende hete, og aldri kleine og kjedelige. Går det an å kopiere disse i virkeligheten? Foto: FOTO: Thinkstock
Publisert Oppdatert

Det meste er bedre i den fiktive verden. Særlig sex.

I så vel skjønnlitteratur som filmer og TV-serier, ender stort sett alltid en date med et pasjonert kyss på fortauet, akkompagnert av magisk aura og romantisk melodi. Og når hovedpersonene på mystisk vis har forflyttet seg til sengehalmen - helt uten å stampe i taxikø eller kludre med nøkkelknippet - er stemningen brennhet!

Helt blottet for kleine, kroppslige lyder og famling med kondom, går hyrdestunden lidenskapelig for seg. Det stønnes, jokkes og nytes, før de plettfrie personene når klimaks på akkurat samme tidspunkt - til eksaltert kroppslig eufori.

Etter at man har vært vitne til flammende, fiktiv erotikk, fremstår gjerne virkeligheten som en lunken kopi.

Hvis sexen som skildres i bøker, filmer og serier er matverdens svar på russisk kaviar og champagne, motsvarer vårt eget sexliv trolig en tørr skive med servelat og juice fra konsentrat - et resonnement som kan få selv den mest romantiske til å miste piffen.

Men samtidig som de sexy eksemplene fra skjermen og permen kan skape mismot og prestasjonsangst, kan de også fungere utmerket som inspirasjon. Det gjelder bare å våge å herme!

Fiksjon til begjær

Det å skulle gjenskape en erotisk scene du har lest om i en bok eller sett på film eller TV, kan sikkert virke både skummelt og vanskelig. Mens de fiktive skikkelsene kan velte seg i penger, upåklagelig standard og perfekt belysning, har du sannsynligvis ikke tilgang til like forførende omgivelser.

Men, som alle som har vært i en strandsjappe i Syden vet, så er det umulig å gjøre en direkte kopi. Så plukk heller med deg små, pirrende fragmenter fra favorittscenen din, og realiser dem på en måte som er tilpasset situasjonen og virkeligheten. Det kan være et sted, et antrekk, en aktivitet eller en stemning som løfter et ligg til himmels.

Vi vet hva vi snakker om, for vi har nemlig testet.

Linn ble inspirert av tegnescenen i storfilmen «Titanic» og lot en mann tolke henne kliss naken, mens Kamilla kastet seg ut i en het hotellaffære og tok erotikken til nye høyder på Oslo Plaza - i ekte «Gossip Girl»-stil.

Vi håper du fniser og rødmer lett når du leser de to historiene under.

Kanskje blir du fristet til å iscenesette din egen amorøse opplevelse i høst? Ingen er Rose DeWitt Bukate eller Blair Waldorf - men for en stakket, spennende stund er det helt innafor å late som!

Og dersom det skulle vise seg å bli mer fomlete og flaut enn du hadde satset på, så er ikke det så farlig. For det er heldigvis ingen amerikanske businessmenn med dollartegn i øynene som skal publisere seansen på kino, DVD eller papir.

Under kan du lese mer om hvordan det gikk da Det Nyes utsendte prøvde å gjenskape erotiske scener i virkeligheten!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning