Oppskrift på hamburger
En ny burger
Sjekk ut hvordan denne burgeren lages...
Hamburger står på menyen!
Vi har sett hvordan Michel Roux lagde en superlukseriøs hamburger. Og nå er det Tareq Taylors tur til å lage sin versjon av denne kulinariske giganten.
I programmet blir vi med Tareq til en høstlig utgave av syd-Finland. I hovedstaden får vi et innblikk i en matkultur som er i ferd med å oppdages verden over. I tillegg til hamburgeren du ser i videoen får vi også se hvordan han lager gjedde og en fin rett med fasan.
Kasteteknikk og hamburger
Legg merke til den morsomme kasteteknikken i videoen! Da er det bare å prøve seg på egen kjøkkenbenk...
Tidligere har vi sett han lage prinsessekaken, en svinekjøtt og øl og det lekre reinsdyrhjerte.
Tareq Taylor
Taylor er svensk kokk. Han dukket opp i SVTs "Trädgårdsonsdag" og har også medvirket i "Sommarlov".
Han har jobbet som kokk i 25 år og driver nå Slottsträdgårdens Kafé i Malmö.
Nå er han programleder for tv-serien Tareq Taylor's Nordic Cookery.
Les også:
Gryterettene som redder hverdagen
Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!
Til 4 porsjoner
600 g Kjøttdeig
1 ss Smør
1 fedd Hvitløk
1 kvist Rosmarin
Salt
2 stk Løk
1 ss Smør
3 ss Eplecidereddik
3 ss Sukker
8 skiver Surdeig
Romanosalat
1 stk Rødløk, i tynne skiver
4 ss Pepperrot
Denne saken ble første gang publisert 28/07 2013, og sist oppdatert 26/06 2017.