Denne uken på Tariq Taylors Nordic Cookery besøker han Bornholm i Danmark. Vi blir med på en rundtur og lærer mer om den populære ferieøya. Tareq disker opp med flere retter. På menyen står det pølser og fiken, røkt lam med sennep, øl og pølser og dessuten kreps.

I vårt klipp ser vi hvordan øl og pølser kan gjøres på et annerledes måte enn vi kanskje vanligvis ser.

Forrige gang så vi hvordan Tareq Taylor laget en prinsessekake på noen få minutter. Framover vil vi også vise fram flere klipp fra denne serien.

 

Oppskriftene på øl- og svineretten og pølser- og fikenretten finner du nedenfor.

Kos deg!

PS Vi fulgte også TV-serien Food and Drink med Michel Roux. Alle snuttene og oppskriftene finner du her.

OPPSKRIFT MED PØLSE: Slik er det ikke mange som har spist pølse før.=

OPPSKRIFT MED PØLSE: Slik er det ikke mange som har spist pølse før. © Foto: Christopher Sjuve

BBCLifestyle

Svin i øl

I denne retten stekes svinekjøttet før det kokes i øl.

Til 4 porsjoner:

1 stk purre

700 g svinefilet, gjerne villsvin

2 dl øl, pale ale eller pils

2 kvist timian

3 ss rapsolje

4 stk fiken

Høyde (px): Bredde (px):
BBCLifestyle

Pølse og fiken

Slik har du neppe spist pølser før.

Til 4 porsjoner:

800 g pølse, ikke røkt eller kokt

8 stk store fiken

6 stk grønne kål blader

8 kvist agurk urter

2 ss hvitvinseddik

200 g blåmuggost

2 ss rapsolje

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!