Q SKYR DRIKKE

Dette kan få deg ned i vekt

Spiser du maten som gjør vektnedgangen enklere?

MELK: Visste du at melk faktisk kan hjelpe deg ned i vekt?
MELK: Visste du at melk faktisk kan hjelpe deg ned i vekt? Foto: FOTO: Thinkstock
Publisert Oppdatert

Man får mange råd når man prøver å gå ned i vekt. Både venner, media og eksperter ønsker å fortelle deg hvordan akkurat du skal bli kvitt de ekstra kiloene. Det er ikke alle råd som fungerer like godt, men det finnes tips du absolutt bør følge.

Magrere av melk

Har du noen gang lagt merke til at de som drikker mye melk og spiser meieriprodukter har mindre fett på kroppen enn oss andre? Det er faktisk helt sant. Forskning viser at de med et godt forbruk av meieriprodukter forbrenner mer. Dette kan du få fullt utbytte av når du skal ned i vekt.

Når du drikker mye melk forbrenner du mer, og mister mindre muskelmasse. Dette er spesielt viktig når du skal ned i vekt, fordi musklene hjelper deg med å forbrenne kalorier. Derfor ønsker du å bli kvitt fettet, og ikke musklene.

Slankende kalsium

Melk er full av næringsstoffer, og er vår viktigste kilde til kalsium. Og det er nettopp kalsiumet som hjelper deg ned i vekt. Jo mer kalsium du får i deg, jo mer fett blir kroppen kvitt. Derfor bør du sørge for at du får i deg nok kalsium når du vil ned i vekt.

Forskning viser også at virkningen av kalsiumet er bedre når det blir tilført gjennom meieriprodukter. Trolig inneholder melken andre stoffer som også er gunstig for vektnedgang. Derfor bør du sørge for at du får kalsium gjennom melk, og ikke tabletter.

Q Skyr Drikke er en helt ny drikkeyoghurt som er basert på skummetmelk. Den inneholder lite fett og sukker, men mye proteiner og næring.

Gjennom én Q Skyr Drikke, vil du få dekket 31 prosent av dagens behov for kalsium. Når proteinet også hjelper deg med å beholde muskelmasse, er det tydelig at Skyr Drikke er midt i blinken når du vil ned i vekt.

Q Skyr Drikke er lett å drikke når du er på farten, enten du er på vei til trening eller for å hente barna i barnehagen. Da slipper du også å falle for fristelsen og kjøpe usunne alternativer.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning