Oppskrift på kjøttboller med kyllingkjøttdeig

Kjøttboller på ny måte

Kyllingkjøttdeig blir best på denne måten.

Publisert Oppdatert

I kveldens utgave av programmet Bills Kitchen møter vi på mueslibar med aprikos, sjokolade og tranebær, en koreansk bulgog og en thaisalat med chili og kokosnøtt.

Og det er i tillegg til de kule kjøttbollene du ser i videoen overfor.

Til nå har han gitt oss den enkleste suppa, den raskeste fiskeretten og den mest lettvinte marokkanske gryta. I forrige uke så vi hvordan Bill laget et svensk rekesmørbrød.

Nå er det altså duket for kjøttboller av kyllingkjøttdeig med pancetta og salvie. Det er slett ikke noen ny idé å la kyllingkjøtt få selskap av salvie. Og når først den grønne, fine krydderurten har funnet seg til rette, ja da dukker veldig ofte bacon, parmaskinke eller pancetta opp.

Saltimbocca er opplagt (den hvor kjøttet bankes flatt, stekes gyllent og kokes med litt vin). Denne pastaretten med salvie, parmaskinke, parmesan og salvie høres også til i samme smaksunivers.

Programmer går at altså av stabelen 1810 tirsdag kveld.

Episodene går også i reprise til følgende tider:

23. oktober KL 0825

27. oktober KL 0900

28. oktober KL 1810

Få med deg alt! Følg Klikk Mat på Facebook

Vil du ha gode oppskrifter i postkassa di hver fredag? Klikk her

 

Les også:

Blomkålsuppa alle elsker

Klarer du flere enn åtte matspørsmål er du god

Eplekaka du må bake i høst

Vår største pizzatest noensinne

Her kan du søke blant 5000 oppskrifter!

BBCLifestyle

Kjøttboller med kylling

Kyllingboller med rosmarin. Prøv det!

Se hele oppskriften

Til 4 porsjoner

1 ss Olivenolje

1 stk Rødløk

70 g Pancetta

1 ss Rosmarin, hakket

6 bl Salvie

400 g Kyllingkjøttdeig

1 neve Persille hakket

1 neve Brødrasp

50 g Sitron

50 g Parmesan

1 stk Eggehvite

1 stk Squash

200 g Grønnkål

Olivenolje

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag